Специално предложение за нестандартна ТВ реклама „Смяната на времето“ на 25 октомври в каналите на Fox International Channel

След 25 Октомври  ще „разполагаме с един час по-малко“ следователно трябва да  използваме времето до тогава, за да напазаруваме, да се насладим на даден вкус, изживяване или да оставим даден проблем в миналото, както може да видите в примера за специалната графична рекламна интеграция, която ви предлагаме:

 

Тази интеграция е с продължителност до 15 секунди, като се съчетават графични и видео елементи на рекламирания продукт и на логото на ТВ канала в общо анимирано видео, което се изработва от самата телевизия и най-важното – тази интеграция може да бъде персонализирана !

Рекламната анимация може да се излъчва между 07:00ч. и 00:00ч., в паузите между програмите на каналите FOXLife, Fox Crime, FOX, 24 Kitchen когато се пускат промо-анонси за новите предавания на съответния канал. Възможни са различни комбинации от канали или избор на само един канал.

Тази нестандартна рекламна формa дава шанс за интересно и ненатрапчиво рекламно присъствие, извън стандартните рекламни блокове и без да е необходимо да инвестрирате в производството на скъп телевизионен клип.

За допълнителна информация и конкретни предложения за реклама ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.




Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.