Специално предложение за рекламодателите от автомобилната индустрия във „Вечер на колите“ по National Geographic – всеки петък от 26 май от 21:00ч

Специално разработеното рекламно предложение е еднa чудесна възможност на автомобилните брандове  да напомнят за себе си и да останат в съзнанието на потребителите с едно умерено присъствие в рамките на  близо три месеца по National Geographic.

„Вечер на колите“  e телевизионен блок, който обединява няколко предавания за коли и ще се излъчва всеки петък от 21:00ч по National Geographic в периода от 26 май до 07 август 2020г.

Рекламодателите може да се включат с нестандартни формати – Sponsorship Promo Tag и Sponsorship Tag. Те са изцяло РЕКЛАМНИ  и могат да включват цена, промоция, координати  и т.н.

Тези нестандартни рекламни форми дават шанс за рекламно присъствие, без да е необходимо производство на скъп телевизионен клип.

За повече подробности по предложението и допълнителна информация ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.




Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.