Предложение за спонсорство в 10-те най-популярни ТВ серии на National Geographic за автомобили и супер-машини от април до юни 2023

Тази пролет National Geographic ще предложи на своите зрители новите сезони на любимите и най-гледани в световен мащаб предавания, свързани с най-невероятните автомобили, гигантски машини и топ-достиженията на механиката и инженерните науки.

В тази връзка ви представяме едно мащабно предложение за спонсорство, подходящо за аудитории и фенове на автомобилите и всички продукти, пряко свързани  с тях – автомобилните  брандове, горива, моторни масла, гуми, автокозметика, автоаксесоари, и т.н.

Предложението е за периода от  21 април до 30 юни 2023г. по National Geographic, съчетано с крос-промоции на тези предавания по FOX TV. Включва 330 бр. рекламни тагове (спонсорски заставки), които ще се излъчват първи преди началото на предаванията и преди стандартния рекламен блок и 140 бр. промо тагове, които са „залепени“ за промо анонсите за предаванията и се излъчват в блоковете с автореклама на National Geographic.

Брутната стойност на предложението е 22 028 лв. и е с включена изработка на рекламните формати от телевизията.

Информация за предаванията, включени в пакета, ще намерите в прикачения документ.

Можем да ви предложим преференциални ценови условия за този пакет !

За отстъпки и допълнителна информация ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.




Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.