Топ Филми и сериали по БНТ1 – януари и февруари

“Нощния управител“ – от 22 януари от 22:00ч. (всеки делничен ден)

От 22 януари 2021 (петък), БНТ1 започва излъчването на британско-американски шпионски сериал с участието на Хю Лори  (Д-р Хаус) и Том Хидълстън.

Сериалът е по едноименния роман на Джон льо Каре. Шпионският трилър е излъчен по Би Би Си през пролетта на 2016 г. и веднага се превръща в сензация. През 2017 г. Коулман, Хидълстън и Хю Лори печелят по един „Златен глобус“ за играта си в сериала. Драмата е номинирана и за 12 награди „Еми“, от които печели две.
Рейтингът на сериала в iMDB е 8.2.

Брутната цена за 30 сек клип е 645лв.  

 

„Вангя“ – документален филм на 31 януари (неделя) от 15:20ч.


Най-автентичният документален филм (50 мин.) за пророчицата Ванга, за нейните дарби и срещи с хората.

За приятелството си с нея разказват Светлин Русев, Любомир Левчев, Люба Гайгурова, Нешка Робева, Лили Иванова и др.

Брутна цена за 30 сек клип 490лв.

 

„Оптимисти“ – руски сериал, от 3 до 22 февруари, всеки делничен ден от 22:00ч.
 

Историко-приключенският филм, посветен на съветските дипломати от 60-те години на миналия век. В главната роля е Сергей Безруков – добре познат в България от „Бригада“, „Майстора и Маргарита“ и „Годунов“. Награден с националния приз на руската киноакадемия „Златен орел“ за най-добър сериал за 2017 г.

Сюжетът се върти около група млади руснаци, които работят в информационно-аналитичното звено на съветското Министерство на външните работи. Те трябва да измислят нови подходи за взаимоотношенията между СССР и Запада в разгара на Студената война.

Брутната цена за 30 сек клип е 645лв.

 

„Кръгът Блечли: Сан Франциско“от 22.02 – 04.03.2021, пон. –петък – 22:00ч.

Кръгът Блечли: Сан Франциско улавя живота на четири забележителни жени, надарени с изключителна интелигентност. Години след като тайно служат по време на Втората световна война като прекъсвачи на кодове, те насочват уменията си към разрешаване на убийства, пренебрегнати от полицията.

Брутната цена за 30 сек клип е 645лв. 

 

Всяка Събота от 14:00 часа – Български филм или чужди комедии

В следобедния слот от 14:00ч., БНТ1 ще излъчва български филми или чужди комедии.

„Вечни времена“ – България, 1974г. – 27 февруари, 14:00ч.

Български игрален филм от 1974 година на режисьора Асен Шопов В ролите: Петър Слабаков, Мария Спасунова, Стойчо Мазгалов, Стоян Гъдев, Григор Вачков, Никола Тодев, Наум Шопов, Георги Парцалев и др.

Създаден е по книгата „Вечни времена“ на Васил Попов.

По безлюдните улици на планинско село отекват стъпките на Горския. Тук са останали да живеят десет души. Другите са се преместили в града. Целият си живот Горският е посветил на хората от своето село. Сега той не може да се противопостави на промените и за него остава открит само един път – към новото селище.

Награда „Сребърен леопард” на МКФ Локарно`75.

Брутната цена за 30 сек клип е 539лв.

 

Всяка Събота от 23:10 часа – Студио Х

Имението „Тишина“ /Аржентина, 2018/  – 6 февруари от 23:10ч.

В ролите: Мартина Гусман, Беренис Бежо, Едгар Рамирес, Хоакин Фуриел.

Действието се развива в семейно имение близо до Буенос Айрес, където Евгения се завръща след новината, че баща й е получил сърдечен удар. Там я очакват майка й Есмералда и сестра й Миа. На фона на атмосфера, пълна със спомени и тайни, скрити от години, трите жени са принудени да се справят с емоционалните травми и да осъзнаят уроците от суровото минало, протекло на фона на военна диктатура.

Брутната цена за 30 сек клип е 539лв. 

 

“Нощен Манхатън” /САЩ, 2014 г/ – 13 февруари от 23:10ч.

В ролите: Ейдриън Броуди, Ивон Страховски, Кембъл Скот, Дженифър Бийлс, Стивън Беркоф.

Известен разследващ журналист се влюбва в млада вдовица, докато търси истината за смъртта на съпруга й. В хода на разследването си обаче той ще достигне до тайни, които ще застрашат дори живота на семейството му.

Брутната цена за 30 сек клип е 539лв. 

 

„Фамилията“ /Аржентина, Испания, 2015 г/ – 20 февруари от 23:10ч.

В ролите: Гилермо Франсела, Петер Лансани, Лили Попович, Гастон Конкиарале, Хилесе Мота.

По действителен случай.

Те не са просто Фамилия, а КЛАНЪТ. КЛАНЪТ Е оригиналното заглавие на филма за действителната история на фамилия от аржентинската хунта, която отвлича и убива хора, дори и след платен рекет.

Съпродуциран и от Педро Алммодовар, филмът на аржентинския режисьор Пабло Траперо разказва за Клана Пучо. През 80-те години в Аржентина семейство Пучо се занимава с отвличане на хора срещу откуп. Често обаче жертвите са убивани.

Брутната цена за 30 сек клип е 539лв. 

 

Мистерия в Неапол /Италия, 2017/ – 27 февруари от 23:10ч.

В ролите – Джована Медзоджорно, Алесандро Борги, Ана Бонаюто и др.

В Неапол, град, разкъсван от магия и суеверия, мистерия обгръща съществуването на Адриана – изпитала внезапна любов и станала жертва на сурово престъпление.

Брутната цена за 30 сек клип е 539лв. 

 

Всяка Неделя от 21.00 часа – БГ КИНОВЕЧЕР

В неделните вечери БНТ ще излъчва български филми.


„Посоки“ /България, 2017/ – 7 февруари, 21:00ч

В ролите: Васил Банов, Иван Бърнев, Асен Блатечки, Стефан Делнолюбов, Добрин Досев, Герасим Георгиев, Ирини Жамбонас, Георги Кадурин, Ана Командарева, Борислава Статиева, Николай Урумов и др. Копродукция между България, Германия и Република Македония.

Филмът представя шест истории, случващи се в шест отделни таксита в София в рамките на 24 часа. Водещите герои са таксиметровите шофьори, които са най-точните свидетели на случващото се в обществото. Останалите герои са клиентите на такситата, които са от най-различни обществени слоеве. Сценарият е базиран на реални случки и персонажи, както и на следните разкази на Антон Павлович Чехов „Кавал”, „Беда” и „Мъка”.

Брутната цена за 30 сек клип е 1 176лв.

 

Аз, Графинята /България, 1990 г/ – 14 февруари, 21:00ч.

В ролите: Светлана Янчева, Александър Дойнов, Ицхак Финци, Вълчо Камарашев, Катя Паскалева, Мария Статулова, Ирен Кривошиева, Илия Добрев, Петър Попйорданов, Кръстьо Лафазанов, Едуард Захариев, Христо Гърбов, Мартина Вачкова, Самуел Финци и др

Български игрален филм (драма) от 1989 година на режисьора Петър Попзлатев, по сценарий на Раймонд Вагенщайн и Петър Попзлатев.

Краят на 60-ге години. В София се провежда Световен младежки фестивал. Сибила, с прякор Графинята, е арестувана и изпратена в отдалечено балканско село. Там се запознава с местния младеж Бойко. Той бяга през границата, но е заловен. Сибила е обвинена в съучастие и е изпратена в ТВУ. Там разбира, че е бременна и решава да абортира. Самотата и болката я правят наркоманка. Клиниката за наркомани е единственото й спасение.

Брутната цена за 30 сек клип е 1 176лв.

 

Хитър Петър /България, 1960 г/ – 28 февруари, 21:00ч.

Сценарист: Петър Незнакомов. Режисьор: Стефан Сърчаджиев.

В ролите: Рачко Ябанджиев, Лео Конфорти, Константин Кисимов и други

Невероятните и смешни случки на героя от българското народно творчество – Хитър Петър.

Брутната цена за 30 сек клип е 1 176лв.

 

„Пеещите обувки“ /България, 2016 г/ – 28 февруари, 21:00ч.

В ролите: Донна Бангьозова, Рая Пеева, Ернестина Шинова, Александър Алексиев, Юлиян Петров, Борислав Чучков, Стефан Щерев, Стефан Вълдобрев, Стоян Алексиев, Кръстьо Лафазанов.

Български игрален филм от 2016 г. на режисьора Радослав Спасов.

Филмът е базиран на част от творчеството и живота на певицата Леа Иванова и композитора Еди Казасян.

Брутната цена за 30 сек клип е 1 176лв.

 

За повече информация и конкретни запитвания за реклама ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.

 

 




Прикачени файлове Публикувано на
Топ Филми и сериали по БНТ1 - януари и февруари

Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.