Филмите по БНТ1 през месец април

Любими комедийни филми

Мъже в командировка/ Държава: България / Година: 1968 / Времетраене: 90 мин.
Излъчване: 02.04.2022 г. от 14:00 до 15:30 ч. / Жанр: Комедия
Три новели със самостоятелен сюжет, обединени от идеята за любовта на партньорите. „Пуловерът” – за конфузната ситуация, в която изпада мъж, излъгал жена си, че е в командировка и заловен от нея с чужда жена. „Гост” – съдбата си прави лоша шега със застаряващ мъж, решил че бивша негова ученичка го ухажва. „Епизодът” – за влюбването на по-възрастен мъж в младо момиче, което се е подлъгало по „света на киното”.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип в събота – 539лв

Летете с Росинант / Държава: България / Година: 2008 / Времетраене: 90 мин.
Излъчване: 09.04.2022 г. от 14:00 до 15:30 ч. / Жанр: Комедия
Филмът е посветен на Александър Керков – музикант от Габрово.
Трупа български артисти пътуват в стар раздрънкан автобус по пътищата на Австрия. След поредно представление товарят багажа, но шофьорът е пиян, защото му се е родил син. На волана застава Маестрото, който обърква пътя за Виена и артистите имат много време, в което си спомнят седем весели истории от своето минало. Истории като как Теди (тимпанистът) заминава за София, как Мария удря три шамара на Теди, любовта между Елена и Братчеда, как трупата яде гъби, как един англичанин, който бил ловец, не пожелава да застреля мечка, историята на Примадоната, как трупата снима филм за пеещите камбани. Всичко завършва с весело етно фиаско на Виенска сцена.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип в събота – 539лв

Леден сън  / Държава: България / Година: 2005 / Времетраене: 90 мин.
Излъчване: 16.04.2022 г. от 14:00 до 15:30 ч. / Жанр: Комедия
1985 г. в НИК (Национален институт по криогенеза) учените под ръководството на „Партията“ достигат до нуждата да експериментират с хора. Жертва трябва да е младият художник бунтар Емил Тодоров – Акварела. За целта той е агитиран от състудента си – партийният художник Марчев, който всъщност знае целта на НИК. Но става объркване, поради съвпадение на имената и вместо Акварела е замразен д-р Емил Тодоров, който трябва да постъпи същия ден на работа в НИК. Това обърква съдбата на много хора. Междувременно са изтекли 20-те години на криогенезата. Докторът се събужда. Марчев е подгонен от хората на Ангелов. Акварела урежда Марчев да бъде замразен, за да избегне смъртта си и експериментът продължава.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип в събота – 539лв

Любимец 13 / Държава: България / Година: 1658 / Времетраене: 90 мин.
Излъчване: 30.04.2022 г. от 14:00 до 15:30 ч. / Жанр: Комедия
Радославов е нападател в провинциален отбор, но от столичен треньор получава покана за София. Заминава и се влюбва в Елена. Неговият брат – близнак, за да остане в столицата, се представя за Радославов и приема от негово име всички мачове. Следват множество комични недоразумения. В ролите: Апостол Карамитев, Гинка Станчева, Елена Хранова, Петко Карлуковски, Георги Парцалев, Георги Калоянчев и др.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип в събота – 539лв

 

Българска киновечер – неделя от 21:00 ч.

Емигранти/ Държава: България / Година: 2003 / Времетраене: 90 мин.
Излъчване: 10.04.2022 г. от 21:00 до 22:30 ч. / Жанр: Драма
Трима приятели от детството, притиснати от враждебната родна действителност, мечтаят да избягат в чужбина, но как … Миро, Шпера и Юри са безработни и едва свързват двата края. Всеки поотделно се бори със своите емоционални и битови проблеми. Заплетени в сложни взаимоотношения с близките си, те сякаш са емигрирали от семействата и страната си. Лутайки се ежедневно в обърканата действителност, най-добрата работа, която намират е като хамали на Сточна гара.  После случайно се забъркват в съмнителна сделка с наркотици. Провокирани от мистериозно телефонно обаждане, тримата тръгват на път с надеждата да променят живота си, но се озовават на мафиотски купон в Бистрица, където ги вземат за представители на „конкуренцията”…

Брутната цена на 30 сек рекламен клип в събота – 1272 лв

Отвъд границата – ПРЕМИЕРА / Държава: България, Северна Македония / Година: 2019 / Времетраене: 115 мин
Излъчване: 17.04.2022 г. от 21:00 до 23:00 ч. / Жанр: Драма

София, 1968 г. Найден Найденов е млад агент на Държавна сигурност. Той влиза в службите по призвание и с напътствията на своя ментор -генерал от ДС, бивш партизанин, идеалист. Найденов обаче се влюбва в Павлина, която е дипломантка в Консерваторията по пеене. Тя обаче има проблем с дипломирането, защото пее джаз. Найденов получава задачата да вербува, но не успява. Той се движи в средите на музикантите от Консерваторията, които правят политически протест на младежкия фестивал, като Павлина се съблича. Лидерът Санчо и Павлина бягат по море в Турция, но гранична полиция ги хваща и убива. Амбициозният колега и враг на Найденов –  Статков, измества стария генерал. За идеалиста Найденов остава горчилката…

Брутната цена на 30 сек рекламен клип в събота – 1272 лв

Маймуни през зимата / Държава: България / Година: 2006 / Времетраене: 106 мин
Излъчване: 24.04.2022 г. от 21:00 до 22:50 ч. / Жанр: Драма
Три истории, разделени във времето с по 20 години, три разказа, три лица на едно и също нещо … През 60-те години циганчето Дона потъва в приказния свят, който търси в мъжете, но те ѝ оставят само извънбрачни деца.. През 80-те Лукреция трябва да се бори за любовта на мъж, който е французин… През 2001 г. Тана има щастлив брак, но представата ѝ за истинско щастие е да има дете, което Лазар не може да ѝ даде.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип в събота – 1272 лв

 

Студио Х  – всяка събота от 23:15 ч.

Надпревара с дявола / Държава: Колумбия,САЩ / Година: 2019 / Времетраене: 90 мин.
Излъчване: 02.04.2022 г. от 23:15 до 01:00 ч. / Жанр: трилър, криминален, драма
Някъде в Мексико или в Китай … От плантациите до улицата, всичко се върти в една мрежа, но по веригата изчезват пратки. И понеже всеки долу знае откъде докъде се простира, излиза, че кражбата не е между тях, а по-високо … Голяма пратка кокаин за пореден път изчезва по трасето от Мексико към Канада през Съединените щати. Главата на картела, известен просто като „Шефа“, нарежда на двама от доверениците си – „Готвача“ и „Човека“ – да разберат къде се къса веригата. Пътят на дрогата не е толкова кратък, както изглежда, между Южна и Северна Америка. За да стигнат до дупката в мрежата, трябва да проследят движението още от рафинериите, преминавайки през доста международни граници, настоящи и бивши трафиканти, куриери, пристанища и складове, до баровете и улицата, като през цялото време няма да бъдат сами. По стъпките им се движат и федералните агенти.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип в събота – 539 лв

Земя на странници / Държава: Ирландия,Австралия / Година: 2015 / Времетраене: 110 мин.
Излъчване: 09.04.2022 г. от 23:15 до 01:00 ч. / Жанр: драма, трилър, мистерия
Семейството на Катрин и Матю се мести в отдалечено градче, за да откъснат тийнейджърката си от сексуалната ѝ връзка с учител и последвалите усложнения. Но двете им деца изчезват в пустинята. Малкият Томи е намерен дехидратиран в пустошта, но от сестра му няма и следа. По-късно Томи споделя, че тя се е качила в някаква кола.
В ролите: Никол Кидман, Джоузеф Файнс, Хюго Уийвинг и др.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип в събота – 539 лв

Дъщерята на вълка / Държава: Канада / Година: 2019 / Времетраене: 85 мин.
Излъчване: 16.04.2022 г. от 23:15 до 01:00 ч. / Жанр: екшън, трилър
Клеър е военнослужеща, но се прибира в страната след смъртта на баща си. Връзката с подрастващия ѝ син не е силна заради дългото ѝ отсъствие. Но един ден го отвличат и въпреки че донася желания откуп, похитителите не връщат сина ѝ. След много рисковани ситуации, преходи в снега и срещи с вълци, тя успява да го намери и спаси. Вълчицата, чието вълче е застреляно от похитителите, сякаш е на нейна страна.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип в събота – 539 лв

Гражданите се бунтуват / Държава: Италия / Година: 1974 / Времетраене: 100 мин.
Излъчване: 30.04.2022 г. от 23:15 до 01:00 ч. / Жанр: екшън

Карло Антонели е инженер от Генуа, когото ограбват. След като полицията прекратява разследването, той решава сам да въздаде правосъдие. По това време в Италия не само той постъпва така. Много от гражданите се страхуват, защото това прилича на безнаказана война с убийства и похищения. Полицията знае, че престъпният свят е организиран на различни нива. Обирджиите отново нападат Антонели, пребиват го и го отвличат. Млад крадец му помага да си отмъсти, но опасността за живота му е огромна. Появяват се номерирани касети, в които са имената на полицаи, свързани с престъпния свят, както и други доказателства за сътрудничеството между полиция и престъпници.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип в събота – 539 лв

 

Неделни вечерни филми

Лабиринтът на фавна / Държава: Испания,Мексико / Година: 2006 / Времетраене: 115 мин.
Излъчване: 03.04.2022 г. от 00:00 до 02:00 ч. / Жанр: фентъзи, драма
Годината е 1944 г. след кървавата гражданска война. Подразделение от испанската франкистка армия преследва последните оцелели от силите на Съпротивата. Начело на свирепия контингент е интелигентният и садистичен капитан Видал, който се мести заедно с бременната си жена Кармен и доведената си дъщеря Офелия в труднодостъпен планински район. Момиченцето навлиза в един жесток свят. Стресирана от проблемите на възрастните, изолирана в самотата си, Офелия намира убежище в един лабиринт близо до имението. В центъра на този причудлив и малко страшен свят тя открива един фавн, който се опитва да я убеди, че е преродена принцеса и за да се върне в кралството си, трябва да премине през три изпитания. В реалността тя страда заедно с майка си, която умира. Мрачната митология е подкрепена от един от най-противоречивите периоди от испанската история. В кой свят живеят по-големи чудовища?

Брутната цена на 30 сек рекламен клип в събота – 539 лв

Добра съпруга / Държава: Сърбия, Босна и Херцеговина, Хърватия / Година: 2016 / Времетраене: 90 мин.
Излъчване: 10.04.2022 г. от 00:00 до 01:30 ч. / Жанр: драма, мистерия
Милена е съпруга и домакиня, която живее с мъжа си и дъщеря си, която е гимназистка. Наташа, по-голямата ѝ дъщеря, е художничка, която не се разбира с баща си и живее отделно. Отделно живее и синът им. Милена се грижи за къщата. Веднъж, докато чисти, намира една видеокасета, на която има записано как мъжът ѝ, заедно със своите бойни другари, убиват мюсюлмански младежи. Междувременно на Милена ѝ откриват тумор на гърдата. Операцията е наложителна. Милена трябва да реши дали да предаде съпруга си на правосъдието …

Брутната цена на 30 сек рекламен клип в събота – 539 лв

Можем да ви предложим преференциални цени за реклама във всички тези филми!

За повече информация и специални рекламни предложения ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.




Прикачени файлове Публикувано на
Филмите по БНТ1 през месец април

Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.