120 минути голям смях с БНТ1 – всяка съботна вечер през март!

Всяка съботна вечер през месец март, от 19:00ч., БНТ1 ще излъчва документални поредици за някои от най-известните ни комедийни актьори: Георги Калоянчев, Татяна Лолова, Никола Анастасов.

120 минути голям смях с Георги Калоянчев на 05.03.2022 г. – събота от 19:00ч.

В 120 минути голям смях с Георги Калоянчев БНТ представя портрет на един от признатите актьори на сцената на смеха. Георги Калоянчев разказва за своите роли, за изворите на хумора, за обичта на публиката и аплодисментите от властта. Преживял три политически сезона, той не страда от промените в политиката – винаги е бил ценен и награждаван. Богатият му творчески живот е представен с откъси от театрална постановки, новогодишни програми от Фонда на БНТ, хумористични миниатюри, монолози, филми: „Големанов“, „Криворазбраната цивилизация“, „Снежанка и седемте Дядомразовци“, „Козя пътека“, „Смъртта на Тарелкин“, „Сако от велур“, „Зетят“, „Семейство Калинкови“ ,“Ние,духовата музика“, „Вражалец“, „Бай Ганьо“, „Братът на Бай Ганя Балкански“, „Смях от вчера и от оня ден“ и др.

Брутна цена за 30 сек рекламен клип: 954 лв

120 минути голям смях с Татяна Лолова (в 2 части) на 12.03.2022 г. и 19.03.2022 г. – събота от  19:00ч.

Срещата с Татяна Лолова е за времето на екрана и на сцената – с ролите ѝ в театъра, за работата с колегите и за любовта на публиката. Актрисата определя любимите си образи и споделя интересни моменти от спектакли и репетиции. Репертоарът ѝ е пъстър и дълбоко преживян, понякога със „Звезди в косите и сълзи в очите“, какъвто е и жребият на актьора. В големия портрет на актрисата от Царството на смеха са включени фрагменти с нейно участие в програми, спектакли и скечове от Златния фонд на БНТ – „Зелен таралеж“, „Нови гласове“, „Ретро буфофест“, „Диалози“, „Съзвездие“, „Кабаре Българан“, „Кръвно налягане“, „Опечалена фамилия“, „Зех,тъ Радке,зех тъ“ и др.

Брутна цена за 30 сек рекламен клип: 954 лв

120 минути голям смях с Никола Анастасов (в 2 части) на 26.03.2022 г. и 02.04.2022 г. – събота от 19:00ч.

Никола Анастасов разказва за смеха и тъгата на актьора. Признава, че смехът помага, но и боде… „Ако зрителят присъства един час в гримьорната преди представлението, няма смисъл да гледа самия спектакъл“- доверява той. Тогава се освобождава истинският смях между актьорите, които се закачат помежду си и така се зареждат за сцената. Добавя, че „Може би и заради това никой от комедийните актьори не иска да спре да играе, защото ще спре да се смее. А животът навън не е много смешен“. Артистите търсят смеха и балансират между хумора и тъгата. Когато постигнат този баланс, това е тяхното майсторско постижение. На своя 75-годишен юбилей Никола Анастасов се чувства на 50, на колкото години е и Сатиричният театър. Той „просто е изчакал 25 години, докато се създаде истинската сцена за хумор, за да вървят заедно“.

Брутна цена за 30 сек рекламен клип: 954 лв

Можем да ви предложим преференциални цени за реклама във всички тези предавания!

За повече информация и специални рекламни предложения ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.
Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.