Пакетни предложения за реклама в сайта ОХ, НА МАМА! – НетИнфо

ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РЕКЛАМА В САЙТА ОХ, НА МАМА!

Пакетно предложение, валидно в периода 1 октомври–31декември2020 г.„Нет Инфо“ АД („Нет Инфо“) предлага пакети за реклама в аудиторията на сайта за бременности родителство Ох, на мама (https://ohnamama.bg), както следва:

•Пакет съвместен материал с гарантирани кликове

•Пакет за таргетирана банер реклама

Пакетните предложения са в сила за всички кампании, заявени в периода 1октомври–31 декември 2020 г. и излъчени до края на календарната 2020 година.Към заявените, съгласно настоящото Предложение рекламни кампании, се прилагат условиятасъгласно бизнес споразуменията на съответните рекламни агенции или рекламодатели, вкл.бонуси. Инвестицията при условията на настоящото Предложение ще се счита зачаст от годишния бюджет на съответната рекламна агенция или рекламодател.Към настоящото Предложение се прилагат Общите условия за излъчване на рекламни форми наНет Инфо.

1. Пакет Съвместен материал с гарантирани кликове

Пакетът включва съвместен материал, публикуван в Ohnamama.bg, комбиниран с пакет„Гарантирани кликове“ -10 000 при следните цени:

 

Съвместният материал се изготвя съвместно с редакторите на сайта и се публикува в рубрика поизбор на рекламодателя. Публикацията е свободно достъпна и остава в архива на сайта.Гарантираните кликове се реализират посредством Native Ads, дистрибутиран в сайта ипортфолиото на НетИнфо.

2. Пакет за таргетирана банер реклама

Пакети за банер реклама, таргетирани към аудиторията на Ох, на мама!Излъчванията се реализират само пред активни потребители на сайта Ох, на мама –минимумтри визити на седмична база. По този начин се гарантира таргетиране на рекламата само допотребители с ясно изявен интерес към съдържанието на сайта и се елиминират случайнитепосетители.Излъчванията се реализират в сайта Ohnamama.bg и в сайтовете от портфолиото на Нет Инфо напринципа на total rotation. Не се гарантира разпределение на излъчванията между различнитесайтове. Минималният обем на аудиторията е 90 000 потребителя.

Директ Медия изготвя персонализиран медиен план с включени отстъпки и бонуси от цените посочени в предложенията.

За допълнителна информация и конкретни предложения за реклама ни пишете на internet@directmedia.agency или ни позвънете на тел. 02 807 68 00


Етикети :


Седмичен Бюлетин

Веднъж седмично - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама

Абонирайте се за седмичният ни бюлетинРаботя в агенция или медияРаботя в друга компания

Полетата със * са задължителни.

За въпроси към нас

captcha

Scroll Up