7 Talents пуска нов сериал

Продуцентите 7Talents показват колко колоритен и забавен може да бъде студентският живот, в най-новия комедиен уеб сериал „Апартамент 404”, от 11 октомври  във Vbox7.com.

Какво правят българските студенти,  когато са далеч от родителите си? Ходят ли на лекции и как се забавляват? Отговорът идва в самото начало на академичната година, от създателите на хитовите уеб продукции „Не така, брат” и #Кифла – 7Talents, като той е пречупен през хиперболата, редица комични ситуации и интересни сюжетни линии. Гаранция за забавление пък е  екипът на  „Апартамент 404”, част от който са сценаристите на едни от най-популярните телевизионни сериали у нас.

Каква е историята зад  „Апартамент 404”, каква е връзката му с така популярната „Грешка 404” и защо сценаристите използват точно този израз? В рамките на цели 11 седмици всеки вторник зрителите ще могат да гледат по един епизод от „Апартамент 404” във Vbox7.com, а всеки петък в специални влог видеа героите ще представят себе си, ще разсъждават над комичната страна на живота или пък ще забавляват онлайн потребителите със специално създадени скечове.

Освен старта на  „Апартамент 404”, през есента на 2016 сме свидетели на продължението на „Не така, брат”, новия сезон на комедийния сериал #Кифла, шоуто за таланти „Смях на почивки”, съвместно с KITKAT®. 
 „Апартамент 404” – от 11 октомври, всеки  вторник и петък във Vbox7.comМесечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.