Една година красота и вдъхновение с Наталия от Natali’s beauty от 7Talents

Natali’s beauty във Vbox7.com и 7Talents избира парфюм

 

Видео поредицата на 7Talents, Natali’s beauty, отбеляза първия си рожден ден с 3 милиона видео гледания

4 април 2017, София.  Една от най-успешните видео поредици във Vbox7.com, Natali’s beauty, посветена на красотата, стила и здравето отбеляза първия си рожден ден. За една година авторът на канала, Наталия Такова – Мазгарева, успя да реализира 3 милиона гледания онлайн.

Каналът на Наталия във Vbox7.com е енциклопедия за здраве, красота, мода и стил. „Заедно с екипа на продуцентите от 7Talents представяме различни теми и с всяко видео се стремя да покажа, че  красотата е много повече от съвети за грим – тя е здраве, грижа, вдъхновение, усмивка и добро настроение. Мисля, че на това се дължи и успехът на канала“, разказва Наталия за идеята, която седи зад Natali’s beauty.

Сред най-популярните видеа на Наталия във Vbox7.com от създаването на канала досега, са модни идеи как да разнообразим гардероба си само с един чифт джинси, най-големите грешки, които допускаме в грима и цветовете, които ще са актуални през 2017-а година.

* Таргетирана видео реклама в канал на влогър във Vbox7.com – Цената на 1000 излъчвания е 30лв преди отстъпки.

За да зарадва своите последователи в социалните мрежи и за да отпразнува своя рожден ден, през март Наталия направи и няколко онлайн игри с подаръци. Изненадите обаче няма да спрат до тук, защото тя е подготвила още интересни теми и игри, които феновете й могат да очакват в следващите месеци.

Следете Natali’s beauty” във  Vbox7.com  всeки четвъртък. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook страницата на Natali’s beauty, както и в официалния й Instagram профил.

За реклама:

Линк: Рекламни формати – 7talents

Линк: Рекламни формати – Targeted Video PreRoll (Таргетиране по пол и възраст на видео реклама)

Natali’s beauty във Vbox7.com и 7Talents

Natali’s beauty във Vbox7.com и 7Talents

Източник: Nova Broadcasting Group
Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.