ATP 250 Sofia Open ще се проведе от 07 до 14 ноември в “Арена Армеец” и ще се излъчва на живо по Diema Xtra

От 07 до 14 ноември страната ни ще е домакин на петото издание на тенис турнира ATP 250 “Sofia Open. Звезди от световния тенис елит пристигат в София и ще играят пред българската публика в „Арена Армеец“. Един играч от Топ 10 на световната ранглиста, седем представители на Топ 20, трима финалисти в турнири от Големия шлем и един бивш шампион в „Арена Армеец“. Списъкът с участниците на Sofia Open 2020 е най-силният в историята на турнира.

Sofia Open е един от малкото ATP турнири, които ще се проведат през 2020г.

В периода от 7 до 14 ноември това ще бъде и единственият ATP турнир в света, който ще се играе по това време, така че всички погледи ще бъдат насочени към Софийската „Арена Армеец“.
Разбира се, поради ограниченията на анти-COVID-19 мерките, зрителските места в залата  ще са доста лимитирани, така че основната част от многохилядната аудитория ще е пред телевизионните екрани.

Така телевизионното отразяване на Sofia Open ще достигне глобална аудитория и ще покаже спонсорите, столицата и страната ни пред целия свят.

Надпреварата ще бъде излъчвана на живо в каналите на DIEMA XTRA.     

В тази връзка можем да предложим различни рекламни пакети и условия, подходящи за широк кръг рекламни активности.

За допълнителна информация и конкретни предложения ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.
Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.