BG Music Festival 2020 стартира кампанията за набиране на песни

През 2020 г. ще се проведе четвъртото издание на фестивала за нова авторска модерна БГ песен – BG Music Festival. Голямата сцена очаква новите участници.
Вече е даден стартът на кампанията за набиране на песни за форума за съвременна популярна музика. Крайният срок за подаването им е до 29 февруари 2020 г.
След големия успех в предишните издания, тази година отново се очакват качествени и актуални песни в стиловете поп, рок, хип-хоп / R’n’B, представени по атрактивен начин, с които за пореден път да дадем зелена светлина за българската музика.
Организаторите от BG Music Channel са подготвили атрактивни спонсорски пакети за участие към фирмите, които желаят да асоциират своя продукт с фестивалния lifestyle.
Бонус към пакетите са множество активности в социалните медии, които директно да въвлекат посетителите в изживяване, свързано не просто с музиката, а с посланията на бранда.

За повече информация и преференциални оферти можете да се свържете с нас на tv@directmedia.agency или да позвъните на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.

 


Етикети :


Прикачени файлове Публикувано на
Спонсорски пакети - BG Music Festival 2020

Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.