Big Brother: Most Wanted – стартира!

В шоуто влизат музиканти от различни жанрове и жени, по-силни от много мъже.

Снимка: НоваТВ
Снимка: НоваТВ

В понеделник 05ти ноември, точно в 20.00 ч. стартира Big Brother: Most Wanted – сезонът, в който ще видим едни от най-емблематичните риалити звезди, както и участници, които за първи път дават съгласието си да бъдат ключови играчи в риалити формат. Кои ще са те, колко ще са на брой и какво им е подготвил Big Brother, ще стане ясно в понеделник по NOVA.

За първи път в историята на Big Brother в Къщата влизат двама футболисти. Дали футболният хъс от зеления килим ще се пренесе на зеления двор в Къщата или двамата ще се окажат приятели – предстои да разберем. Освен тях, сред участниците в Big Brother: Most Wanted ще видим провокативна телевизионна водеща, успяла да разплаче не едно и две популярни лица в България, певци от няколко жанра и различни поколения, комичен актьор, известен с различните си превълпащения, артистичен гримьор и разбира се – силни жени с характер! Кои са всички те, с какви очаквания прекрачват прага на шоуто и как ще бъдат посрещнати, ще разберем тази вечер.

„Уникалното при Big Brother: Most Wanted е, че събира силни играчи, които познават играта, голяма част от тях са участвали в нея и преди, познават я и за тях това е шанс да тестват нови стратегии и да надскочат собствените си възможности“, споделят продуцентите часове преди старта на шоуто.

Big Brother: Most Wanted стартира тази вечер в 20.00 ч. само по NOVA

Часовете на излъчване на Биг Брадър: Most Wanted  са: понеделник – 20.00ч.; вторник – петък – 21.00ч.

Има и обявенa вече цена за реклама в релити формата – очакваме запитванията ви. За конкретни предложения и допълнителна информация ни пишете на tv@directmedia.bg или позвънете на тел.: 02 807 6800


Етикети :


Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.