Black Friday@DIR.BG

 

Www.dir.bg e oтправна точка в интернет на над 1 милион българи у нас и в чужбина. Порталът генерира 50 000 000 импресии всеки месец. Мобилната версия на портала е умалено и олекотено негово копие, с която имате бърза и икономична връзка с портала по всяко време и от където поискате.

Потреблението в мобилна среда нараства с всеки изминал ден, а средните CTR в m.dir.bg са с между 30 и 50% по-високи спрямо десктоп. Аудитория: Най-лоялната аудитория на интернет пазара – 71% посещават dir.bg директно 57% са на възраст между 25-44 години 66% живеят в София и големите градове 71% пазаруват през интернет 46% са с доходи над средните за страната.
По случай Black Friday, www.dir.bg ви предлага пакет, който включва бонус импресии, като по този начин вашето послание ще достигне до по-широка аудитория.  Рекламните формати позволяват да се създаде красива визия с добре позиционирано послание, с голяма видимост, като целта е, както постигане на имиджов ефект, така и представянe на продуктови оферти.

Предложение:
Брандинг с Wallpaper в www.dir.bg – 120 000 импресии (показва се на уникален потребител, с включено fr.2) Банер 300×250 в m.dir.bg – 240 000 импресии
Брутна цена – 6240.00 лв. без ДДС Специална брутна пакетна цена – 4160.00 лв. без ДДС.
*над  нея важат агенционни и клиентски отстъпки


Етикети :


Седмичен Бюлетин

Веднъж седмично - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама

Абонирайте се за седмичният ни бюлетинРаботя в агенция или медияРаботя в друга компания

Полетата със * са задължителни.

За въпроси към нас

captcha

Scroll Up