Bloomberg TV: нов телевизионен делови канал в ефир от 19 октомври

Бизнес и новинарскиет телевизионен канал Bloomberg TV Bulgaria стартира в мрежите на кабелните и сателитните оператори у нас и онлайн на bloombergtv.bg.

Каналът е резултат на партньорство между Bloomberg L.P. и Bulgaria ON AIR.  Бизнес телевизията ще бъде интересна и полезна за широката делова общност в България, включително за младите хора, бъдещите предприемачи и всички, които не спират да търсят успеха.

Bloomberg TV Bulgaria предлага ценно съдържание, както за представителите на големия български бизнес, така и за тези от малките и средните предприятия, за цялата инвестиционна общност в България.

Аудитория на новата телевизия:

високо образованите, предприемчивите, активните, лидерите на мнение

• младите и хората на средна възраст

• жителите на големите градове, хората с доходи над средните за страната, хората с малък и среден бизнес, инвестиционната общонст в страната, студентите, интелигенцията

• жените и мъжете, с минимален превес към силния пол

• динамичните хора с модерно мислене, за които развитието и непрекъснатото подържане в бизнес и обществена форма е начин на живот.

Закупуването на реклама в канала е по тарифа, като от Bloomberg TV са подготвили няколко рекламни пакета включващи и бизнес-сайта Investor.bg.

 


Етикети :


Седмичен Бюлетин

Веднъж седмично - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама

Абонирайте се за седмичният ни бюлетинРаботя в агенция или медияРаботя в друга компания

Полетата със * са задължителни.

За въпроси към нас

captcha

Scroll Up