bTV Media Group добавя към дигиталното си портфолио нови сайтове


От 13 юли bTV Media Group добавя към дигиталното си портфолио нов сайт и придоби правата за продажба на рекламна площ в още два: 

 

logo bistro.pngе  най-новият кулинарен проект на bTV Media Group. Сайтът е адресиран към младите активни потребители, предлага множество възможности, от бързи и лесни рецепти с време за приготвяне от 15 минути, до гурме шедьоври.

Сайтът е search базиран, удобен e за ползване на всички мобилни устройства.

Можете да избирате рецепти, според диетата която следвате, според продуктите, които имате, според времето за приготвяне, според поводът, можете да се доверите на рецептите на любим готвач.

Уникално в сайта е, че към всяка рецепта ще ви пепоръчаме и подходящата за нея напитка.

Сайтът вече има над 25 хил. фена във фейсбук страницата, а разглежданите страници на ден са над 25 000.

Bistro.bg предлага много нови възможности за интегрирана реклама и продуктово позициониране.

 

От юли bTV Media Group придоби и изключителните права за продажба на рекламни позиции на сайтовете sportinglife.bg и cartoonnetwork.bg 

 

sporting life.png  е новото място за всички почитатели на спорта. Сайтът, който коментира българския и световен футбол, тенис, волейбол, моторни спортове и всички други актуални спортни събития. Разполага с едни от най-добрите спортни автори, както и богат видео ресурси. 

 

CN_Logo.pngе сайтът на най-популярната детска телевизия и едно от най-популярните места в мрежата за забавление за най-младите потребители. Сайтът е с унифицирана визия за всички страни където се излъчва и притежава най-модерните опции за реклама и брандинг.

Групата придоби ексклузивните права над канала, както за телевизия така и за web.

С това партньорство bTV Media Group навлиза в нов сегмент на детската аудитория.

 

Другите промени в ценовата листа на дигиталните платформи на bTV Media Group  са свързани със  значителният  ръст в мобилното потребление на съдържанието, актуализирани са инвентарите и вече предлагаме допълнителни мобилни рекламни формати . Има промени в структурата на някои от сайтовете, както и нов механизъм за популяризиране на платените рекламни материали.

 
Прикачени файлове Публикувано на
Рекламна тарифа 2015 - до 09.2015

Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.