bTV Media Group подготвя специална лятна програма


Специалната лятна програмна схема на bTV, поставя своето начало още в края на май с излъчването на 3-серийната британска сага „Аферата Стани богат“, посветена на един от най-ярките опити за измама в култовата игра за знания. Тя ще подготви зрителите за специалните праймтайм издания на „Стани богат“ – „Въпрос на бъдеще“. В този благотворителен проект зрителите ще се запознаят с осем големи каузи, посветени на бъдещето на България, които ще бъдат подкрепени чрез играта на истински герои и популярни личности, свързани с каузите. Но най-голямата изненада ще бъдат гост-водещите на проекта. Премиерата на първия епизод е на 4-ти юни, в неделя от 20:00 часа.

Другата голяма премиера е оригиналният сериал „София вкъщи“, Сериалът разказва за една от най-успешните компании за недвижими имоти в България, която е изправена пред сериозна криза. Когато влиятелният й основател внезапно умира, най-доверените му служители се оказват начело на бизнеса, но сбъднатата мечта бързо се превръща в сложен казус, когато двамата научават за съществуването на София, незаконна дъщеря и законна наследница на половината активи на починалия й баща. Актьорският състав, залага основно на нови лица. „София вкъщи“ стартира от 29 май и ще се излъчва в понеделник и вторник от 21:00ч.

В духа на доброто настроение летните вечери по bTV продължават със завръщането на 1-ви и 2-ри сезон на сериала „Съни бийч“, който ще припомни романтиката и трепетите, наред с криминалната комбинаторика, странните туристи и комичните преживявания на героите, чието лято протича в едноименния курорт. Епизодите ще се излъчват сряда, четвъртък и петък от 21:00ч., от 31 май.

Българското съдържание продължава от 03 юни – в съботните вечери от 20:00 часа. bTV предлага специален слот за българско кино с излъчването на топ заглавията от портфолиото на bTV Studios. „Голата истина за група Жигули“, „Революция Z”, „Живи легенди“, „Завръщане“, премиерните „Доза щастие“ и „Като за последно“ са само част от заглавията, които ще са част от  съботния праймтайм.


Можем да ви предложим преференциални ценови условия за реклама в тези филми и предавания!

За повече информация и специални предложения ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.
Прикачени файлове Публикувано на
bTV Media Group подготвя специална лятна програма

Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.