Creative Bulgaria 2022 – специалното двуезично издание на сп.Мениджър през октомври

След успешното 1во издание миналата година, през 2022 г. екипът на списание “Мениджър” отново ще ни запознае с най-добрите творчески проекти и идеи на българските компании, подготвяйки 2то издание на „Creative Bulgaria” – първото годишно двуезично (на български и английски език) издание, което представя действащите компании в маркетинговия и комуникационния сектор в България.

На фокус ще бъде елегантното и осмислено творческо усилие, разбирането на контекста и намирането на елементите, които отличават една компания от друга, като целта му е да създаде по-силна и ефективна колаборация между бизнеса и рекламните, PR и продуцентски агенции, показвайки творческия и стратегическия им потенциал.

То ще е достъпно за професиналистите от големия, средния и малкия бизнес, от публичния сектор и бизнес организациите и асоциации, от академичния сектор и медиите, както и за всички любознателни читатели през м.Октомври 2022 г.

Повече подробности в прикачения документ.

За конкретни предложения за реклама и допълнителна информация ни пишете на адрес press@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 6800, отдел Преса и Радио.
Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.