Дир.бг – Рекламни пакети „Коледа“

Дир.бг предлага на своите рекламодатели възможност за реклама в тематична рубрика, свързана с предстоящите коледни и новогодишни празници. Рубриката е подходяща за всякакъв тип компании, които търсят атрактивна рекламна площадка за коледните си предложения.

В поредица от статии, позиционирани в специална рубрика “Коледа” в www.life.dir.bg, ще бъдат отразени теми, свързани с традициите, храната, пазаруването, подаръците, благотворителността, забавни теми за Коледа по света и магията на Бъдни вечер. Специалното съдържание ще накара читателите да усетят предпразничната атмосфера и да се потопят в света на забавното, далеч от новинарското злободневие.

Специално внимание ще бъде отделено на избора на подходящи подаръци и здравословното хранене през празничните дни.Рекламните пакети на Дир.бг комбинират визуална реклама и информационно покритие, за най-добро представяне на продуктите и услугите пред широката аудитория на dir.bg.

Коледен пакет 1

Рекламен банер 300х600 в рубриката 100 000 импресии; Банер 300х250 в m.dir.bg до блок Лайф и в статии от рубриката 100 000 импресии

Популяризиране на продукт, чрез позиционирането му в тематична публикация от рубриката. При клик върху продукта, линкът ще препраща към описанието му на сайта на партньора. *Материалът ще бъде популяризиран чрез начална страница на dir.bg, в мобилния сайт, както и Facebook страницата на life.dir.bg.

Брутна цена 3780 лв. без ДДС, Специална брутна пакетна цена 3400 лв. без ДДС

*над нея важат агенционни и клиентски отстъпки

Коледен пакет 2

Брандинг на рубриката с Wallpaper – 150 000 импресии, Банер 300х250 в m.dir.bg до блок Лайф и в статии от рубриката – 100 000 импресии

Популяризиране на продукт, чрез позиционирането му в тематична публикация от рубриката. При клик върху продукта, линкът ще препраща към описанието му на сайта на партньора. Възможност да се позиционират 2 продукта в статията.

*Материалът ще бъде популяризиран чрез начална страница на dir.bg, в мобилния сайт, както и Facebook страницата на life.dir.bg.

Брутна цена – 6130.00 лв. без ДДС, Специална брутна пакетна цена – 5200 лв. без ДДС *над нея важат агенционни и клиентски отстъпки


Етикети :


Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.