Eсенният КИНО сезон – все пак ЕКРАНЪТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ !

До края на тази година и в българските киносалони ще можем да видим нови „световни“ заглавия от всички жанрове:

  • Екшън и научна фантастика като: „No Time To Die“ (Смъртта може да почака) поредицата Джеймс Бонд,“Honest Thief” (Честния крадец) с Лиъм Нийсън, „The Comeback Trial“ (Афера по Холивудски) с Робърт де Ниро, Морган Фрийман и Томи Лии Джоунс.
  • Детски и семейни филми – „Pets United“ (Лигата на животните), „Лео да Винчи“.
  • Драма и исторически заглавия – „Ханът и империята“ по филмовата трилогия „Хан Аспарух“ ще може да се види в кината през декември 2020 г.
  • Романтични и комедийни филми като „The War with Grandpa“ (Войната с дядо) с Робърт де Ниро, „Love, Weddings and Other Disasters” (Любов, сватби и други бедствия), „Coming to America 2“ (Пристигане в Америка 2) и др.

Възможностите за реклама в кината са многобройни – от рекламен видео спот преди прожекциите до брандиране на фоайетата, седалките, касите и др., раздаване на листовки и мостри и т.н.

Ние можем да ви предложим разнообразни и ценово изгодни предложения за кинореклама в над 80 кинозали в 8 града в България – София, Варна, Пловдив, Ст.Загора, Плевен, Смолян, Бургас и Русе.

Актуална Филмова програма може да намерите тук (pdf).

За допълнителна информация и конкретни рекламни предложения ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.


Етикети :


Прикачени файлове Публикувано на
Филмова програма - актуална към 10.2020

Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.