Httpool става партньор на Twitter за разпространение рекламите на Twitter в Централна и Източна Европа

 

26 август 2014 г. — Httpool е избранa от Twitter като партньор за продажба на реклами в Централна и Източна Европа. Марките и маркетинговите агенции могат вече да работят в тясно сътрудничество с местен екип, за да постигнат най-добри резултати чрез своята дейност в Twitter. Това партньорство обхваща следните държави: Австрия, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Чешка република, Македония, Румъния, Сърбия, Словения, Швейцария и Украйна.

Twitter е жив, публичен, диалогов и широко разпространен инструмент. Платформата има над 271 милиона активни потребители и се използва от марките по целия свят за връзка със съществуващите им клиенти и за спечелване на нови такива.

“Със своите над 500 милиона туитове, изпращани всеки ден, Twitter е мястото за диалог с приятели или с някой от другия край на света, когото не познавате. Там хората отиват, за да открият какво се случва в техния свят и това прави от Twitter страхотно място, чрез което марките могат да се свържат със своите клиенти,“ казва Кати Лампе, ръководител на търговските операции на Twitter за Европа, Близкия Изток и Африка. „Дружествата в Централна и Източна Европа вече използват Twitter, за да получават информация от своите клиенти и да оптимизират комуникацията с тях. Ето защо за нас е удоволствие да си партнираме с Httpool, за да помогнем марките да използват рекламите в Twitter за разширяване обхвата на техните маркетингови цели.“

Трима от всеки пет потребители на Twitter следват поне една марка. *76% от потребителите на Twitter са активни и чрез мобилния си телефон и дават на рекламодателите идеалната възможност да хванат хората в движение, в момент, в който съдържанието е най-уместно. Всъщност един на всеки трима посетили марка в Twitter стига до покупка на стока от този бранд.*

“Twitter е уникален заради своята публичност в реално време. Това го прави страхотно средство хората да бъдат информирани за това, от което се интересуват. Марките в Централна и Източна Европа вече разполагат с още по-добър начин за връзка със съществуващи и потенциални клиенти на база тези интереси, като изпращат точното съобщение в точния момент. За нас е вълнуващо да работим с Twitter и да представяме неговите рекламни продукти в нашия регион и очакваме с нетърпение да помогнем на компаниите да разширят покритието си, да разкажат своята история, да подобрят лоялността и в крайна сметка да увеличат своите продажби.“ казва Альоша Йенко, основател и Главен изпълнителен директор на Httpool.

“Twitter допълва и обогатява многоканалната рекламна мрежа на Httpool. Това сътруднчиство ще позволи на Httpool да увеличи предлагането на различни маркетингови инструменти и да осигури на своите партньори достъп до най-подходящите местни и международни медии от една точка.“ обяснява Венцислав Костов, изпълнителен директор на Httpool България.

Определянето на Httpool за директен търговски партньор на Twitter осигурява за брандовете достъп до пълната линия продукти, услуги и помощ от Twitter.

Twitter има три основни рекламни направления:

Промотирани туитове – Промотираните туитове са обичайни туитове, но с допълнителното предимство да стигат както до съществуващите, така и до потенциалните последователи, които вероятно биха проявили интерес към вашия акаунт. 

Промотирани акаунти – Бързо изграждане на активна общност от поддръжници и авторитети, които може да се ангажират постоянно.

Промотирани трендове – Трендовете са популярни теми, които се случват точно в момента в Twitter. Тъй като тези Трендове се поставят на видно място до дневника (timeline) на потребителя, те се показват масово.

Twitter предоставя също така и аналитични данни за брандове и агенции чрез своите рекламни продукти за проследяване на рекламната дейност в Twitter, за научаване на повече за поведението на клиентите и за коригиране на кампаниите за постигане на по-добри резултати.

За повече информация относно бизнес решенията на Twitter и полезни съвети за това как да постигнете максималното от своето присъствие в Twitter, посетете business.twitter.com.


Етикети :


Седмичен Бюлетин

Веднъж седмично - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама

Абонирайте се за седмичният ни бюлетинРаботя в агенция или медияРаботя в друга компания

Полетата със * са задължителни.

За въпроси към нас

captcha

Scroll Up