iNews.bg, Div.bg и Jenite.bg вече и с мобилни версии

 

 Новинарският сайт iNews.bg и лайфстайл проектите Jenite.bg и Div.bg вече разполагат с мобилни версии. При отваряне на сайтовете през мобилен телефон мобилните версии се зареждат втоматично, а през компютърно устройство могат да бъдат разгледани съответно на: m.inews.bg, m.jenite.bg и m.div.bg. 

Визиите за преносими устройства на трите сайта бяха изготвени в отговор на бързо нарасналото потребителско търсене на мобилен достъп до тях.

iNews.bg, който същевременно е и първият и най-скоростно развил се проект на 3Bay.bg, е в Топ 10 на най-посещаваните сайтове в България – по последни данни за януари, предоставени от Гемиус България. Немалка част от многобройните му потребители използват именно мобилния си телефон, за да четат новините. Сега достъпът до тях става по-лесен и удобен.

Сайтовете са част от интернет медийна група 3Bay.bg. В портфолиото на групата влизат още водещият икономически портал Econ.bg, лайфстайл сайтовете Jenite.bg и Div.bg, най-големият у нас онлайн магазин Get.bg, сайтът за активен и здравословен начин на живот Fitwell.bg, спортната медия Sporta.bg, порталът за Централна и Северна България Sever.bg, порталът на спортуващите в България Sportuvai.bg, сайтът за (не)обикновените пътешественици Peika.bg, водещият източник на кулинарни предложения Kulinar.bg.


Етикети : , , , ,


Седмичен Бюлетин

Веднъж седмично - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама

Абонирайте се за седмичният ни бюлетинРаботя в агенция или медияРаботя в друга компания

Полетата със * са задължителни.

За въпроси към нас

captcha

Scroll Up