Нестандартна ТВ реклама за Коледа в каналите на The Walt Disney Company

Коледа наближава, а това е един от най-очакваните празници и всяко едно обвързване с него би имало само добавена стойност за рекламирания продукт или услуга.

Специалната празнична графична интеграция е с продължителност до 15 сек. като се  съчетават графични и видео елементи на рекламирания продукт и на логото на ТВ канала в общо анимирано видео, което се изработва от самата телевизия.

Пример:

Рекламната анимация може да се излъчва между 07:00ч. и 00:00ч., в паузите между програмите на каналите FOX Life, FOX Crime, FOX и 24 Kitchen или когато се пускат промо-анонси за новите предавания на съответния канал. Възможни са различни комбинации от канали или избор на само един канал.

Тази нестандартна рекламна форма дава шанс за интересно и ненатрапчиво рекламно присъствие, извън стандартните рекламни блокове и без да е необходимо да се инвестира в производството на телевизионен клип и то на много приемливи цени !

За допълнителна информация и конкретни предложения за реклама ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.
Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.