Вижте ТУК примерни цени за Външна Реклама

 

Можем да ви предложим богат избор от възможности и позиции за Външна Реклама в цялата страна:

 • над 2 400 бр. Билбордове в София, всичките 28 окръжни градове и още 45 града на страната.
 • около 400 позиции по Автомагистралите и Републиканската пътна мрежа
 • над 1000 рекламни позиции в Софийското метро
 • близо 20 позиции около КПП по границите на България
 • Цялото разнообразие от рекламни формати – билбордове, мегабордове, спирки, City-Lights, мрежи върху сгради, калкани, LED екрани, покривни конструкции и др.

Екипът ни е с над 25 години професионален опит във външната реклама в България.

Специализирани сме в планиране и реализация на Out-of-Home рекламни кампании, както и интеграцията им с всякакъв вид други медийни канали – Телевизия, Радио, Онлайн медии, Преса.

Директ Медия предлага на клиентите си най-подходящият избор на Out-of-Home позиции, съобразени с целите на рекламната кампания и съответния бюджет. Предлагаме най-доброто съотношение между цена и качество за наем на билборд позиции в София и страната.

За повече информация:

Пишете ни на: outdoor@directmedia.agency

Или се обадете на тел. 02/807 68 00

Очакваме Вашите запитвания!

Видове Външна реклама:

 

Билборд тип “Пиза”

Предлагаме над 2400 бр. съоръжения в София, всички 28 окръжни градове и още 45 града на страната.

Размер 4х3 м рекламна площ на страна е най-разпространеният тип съоръжение за външна реклама в България. Той намира приложение, както в градски условия, така и по републиканската пътна мрежа  / автомагистрали, първокласни, второкласни и третокласни пътища/.

Билбордовете се отдават под наем на рекламни периоди от по 14 дни. Рекламният период започва в понеделник на 1-та седмица и завършва в неделя от 2-та седмица. В една календарна година има 26 рекламни периода(52 седмици), като всеки период е с фиксирана дата за начало и край.

Минималният срок за наемане на билборд тип „Пиза” в градска среда е един рекламен период /14 календарни дни/.

По РПМ и Автомагистрали билбордовете могат да се наемат минимално за  3 последователни  рекламни периода.

Водени от потребностите на клиентите ние можем да Ви предложим ефективно организиране на рекламни кампании с най-добрите Билборд позиции в София, страната и по Републиканска пътна мрежа.

Защо да изберете билбордове от нас?

 • Локации в цяла България: Предлагаме разнообразие от стратегически разположени билбордове в цялата страна, като основният ни фокус е върху най-добрите локации в София и големите градове.
 • Максимална видимост: Ние ще изберем за вас билбордове разположени на ключови места с висок трафик, осигурявайки максимална видимост за вашата реклама.
 • Персонализирани решения: Независимо дали търсите краткосрочна или дългосрочна рекламна кампания, ние можем да предложим персонализирани решения, които да отговарят на вашите нужди и бюджет.
 • Професионално обслужване: С дългогодишен опит в рекламната индустрия, нашият екип е готов да ви помогне с всяка стъпка от процеса – от избора на локация до монтажа на билборда.

 

billboard-pic

 

Реклама в метрото

Метрото е уникален канал за реклама с много силно въздействие, благодарение на няколко фактора:

 • Ползвайки този вид транспорт, пътниците избягват натоварения наземен трафик и се чувстват комфортно.
 • Липсата на контакт с външна среда и с други разсейващи фактори предизвиква своеобразен “информационен глад” – пътниците подсъзнателно търсят информация и са позитивно настроени към рекламните послания.
 • Комплексно и продължително влияние на рекламата на всеки етап от пътуването – чрез подходящи съоръжения, разположени от входовете на метростанциите до вътрешността на вагоните.

Освен един от най-бързите и удобни начини за транспорт в София, метрото (вагоните и метростанциите) са и канал за реклама с много силно въздействие.

Тук са концентрирани близо 30% от пътниците на градския транспорт в София и през неговите две линии с 48 станции дневно преминават над 350 хил. пътници.

От средата на 2020 година бе пусната и третата линия с нови 8 метростанции, а до края на годината станциите по трета линия ще станат общо 12. Така в края на годината метрото ще превозва около 1,2 млн. пътника дневно.

Метрото предлага най-бързия и комфортен масов превоз в София.

 

Metropana-sticker

 

Реклама върху спирки

Предлагаме Ви възможност за реклама върху спирки на градския транспорт, в гр. София. Над 1700 бр. съоръжения в София и още 20 града в страната.

Всяка спирка, разполага с рекламно съоръжение тип ” Ракета” с две рекламни лица. Размерът на всяко рекламно лице 1.20х1.80метра, които са остъклени и осветени.

По този начин се осигурява 24 часа видимост на рекламното послание, както от автомобилния, така и от пешеходния поток. Разположени са по големи и оживени булеварди, със засилен трафик.

Изключително подходящи за рекламиране на бързооборотни стоки, телекомуникационни услуги и различни събития.

 

 

Мегаборд реклама

Предлагаме над 1000 бр. съоръжения в: София, Пловдив, Варна, Бургас, АМ “Тракия“; АМ “Хемус“; АМ “Струма“ и първостепенни пътища в страната.

Със своя огромен размер и разположение на главните пътища в градовете и по магистралите, мегабордовете привличат вниманието на аудиторията и гарантират много добра видимост на Вашата реклама.

 

megaboard-pic

Рекламна мрежа

Предлагаме актуални мрежи на сгради, които се санират – ежемесечно около 15 броя в София и страната.

Фасадната мрежа върху сграда е формат за реклама с изключително силно въздействие. Чрез внушителният си размер и разположение на ключови локации в града, мешовете гарантират, че рекламното послание ще бъде запомнено от минувачите.

Предлагаме възможност за реклама върху мешове в София, Пловдив, Варна и Бургас.

 

Mesh

 

Калкани

Предлагаме над 250 бр. Калкана в София и страната.

Стратегическо позициониране спрямо пътникопотока и по-дългия наемен период прави калкана мощен инструмент за влияние върху потребителя. Рекламата върху калкан може да бъде с различен размер зависещ единствено от размерите на фасадата, върху която е разположена.

Калкана е изключително ефективна форма на реклама, която се запомня много добре поради големият си размер.

 

kalkan

Защо външна реклама?

Външната реклама остава един от най-ефективните начини за достигане до широка аудитория. Билбордовете ви дават възможност да достигнете до хиляди потенциални клиенти ежедневно, независимо дали са пешеходци, шофьори или пътници в обществения транспорт. Възползвайте се от силата на външната реклама и увеличете видимостта на вашия бизнес с нашите висококачествени билбордове.

 

За конкретни цени и запитвания ни пишете на: outdoor@directmedia.agency

Или позвънете на тел.: 02/807 68 00 – отдел Външна реклама

За допълнителна информация относно предлаганите от нас услуги, посетете сайта ни: www.piero97.com