Spotify – летни бонус предложения „Summer 2024“


Глобалната платформа за музика, подкасти, аудио и видео съдържание, радва рекламодателите си с от 20% до 60% бонус излъчвания в своето лятно предложение за периода от 18 юни до 31 август 2024 г.

  • Bonus HPTO – при резервиране на 2 дни получавате 1 ден бонус, а при 3 дни получавате 2 дни бонус.

HPTO е Ексклузивно спонсорство на Homepage за деня при 100% излъчване на формата за 24 часа и покритие на цялата аудитория на Spotify за България – 100% Share of Voice, 100% Viewability, 100% Brand Safety.
Homepage Takeover форматът гарантира 100% видимост в избраните от рекламодателя дати, без рекламен шум, може да съдържа Rich Media и интегрира елементи, които позволяват интеракция с потребителите изцяло в десктоп среда. Подходящ е за Awareness, Consideration и Conversion кампании

  • 20% бонусни излъчвания за Audio (Audio Everywhere & Audio Radio)
  • 30% бонусни излъчвания за Display реклами.

Предложението е валидно за кампании до 31 август 2024, заявени до 13 юли 2024.

Все по-нарастваща, лоялна и ангажирана аудитория, стриймваща за България средно-ежедневно над 3 часа, в различен контекст и динамика – това е Spotify – високоефективен мулти-форматен рекламен микс за постигане на оптимални резултати.

Рекламната тарифа валидна към настоящия момент вижте на нашият сайт: Spotify.

За подробна информация и конкретни предложения за реклама ни пишете на internet@directmedia.agency или ни позвънете на тел.: 02 807 6800 – отдел Интернет.
Прикачени файлове Публикувано на
Spotify - летни бонус предложения "Summer 2024"

Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.