Spotify с 50% бонус импресии за рекламни кампании с Аудио формат!

Над 600 000 българи ползват Spotify без да пропускат рекламите!

Толкова са ползващите безплатната версия на услугата. Специфичното за Спотифай като радиоканал е интерактивността му на ползване, което обуславя специфичната му публика, която трудно се открива в аналоговите варианти. Слушането е предимно на мобилно устройство ~ 60% и плей листите са генерирани от самите потребители. Най-слушаните жанрове са поп, хип хоп и рок.

Spotify предоставя на българските рекламодатели 50% бонус импресии за рекламни кампании с Аудио формат до края на месец март. 50% екстра импресии за аудио при заявка до края на месеца при минимален пакет от 250 000 импресии или 3000лева (преди отстъпки) се получават 375 000 импресии. 
 
С какво Spotify печели радио-рекламодателите?

Публиката е в най-атрактивната възрастова група 18-34 годни със 71% и 18-44 с 82%. Българските фенове прекарват 37 милиона минути на седмица в слушане на 11 милиона песни. Най-активна е публиката в работните дни и часовия диапазон 12-18ч. – следобедните часове на работния ден.
Данни за българската аудитория и цените за реклама ще намерите тук. За повече информация, моля  търсете Интернет отдела на Пиеро 97.

Статия: Как да направим страхотна аудио реклама в Spotify?


Етикети :


Седмичен Бюлетин

Веднъж седмично - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама

Абонирайте се за седмичният ни бюлетинРаботя в агенция или медияРаботя в друга компания

Полетата със * са задължителни.

За въпроси към нас

captcha

Scroll Up