Реалити формати и български сериали в есенната програма на водещите телевизии

И тази есен зрителите ще могат да се насладят на любимите си реалити формати и български сериали в телевизионния ефир.

На 7 септември, от 20ч по bTV ще наблюдваме новите участници във „Фермата: Съединение“. Във формата ще влязат 12 души, останали да живеят в България и 9, потърсили щастието си в чужбина. Предаването ще се излъчва всеки делничен ден от 21ч

На 10 септември от 20.00 ч. по NOVA започва новият сезон VIP Brother: Женско царство. Той е 10-и поред в историята на VIP формата у нас. Интригата ще се върти около една от най-актуалните теми – властта на жената. Ще бъде на екран от 20ч в понеделник и от 21ч останалите делнични дни

„Откраднат живот: Анатомия на гнева“ ще вълнува зрителите от вторник до петък от 20ч по NOVA. Първият епизод на шести сезон ще бъде излъчен на 11 септември. Наред с любимите звезди зрителите ще проследят и нови истории с участието на Владо Пенев, Владо Карамазов, Юлиан Вергов и Ани Пападопулу.

Всяка неделя вечер, от 20ч в ефира на NOVA ще се излъчва българският комедиен сериал „Полицаите от края на града“. Стартът на сезона е на 16 септември.

От 17 септември, от понеделник до петък, 18ч. по bTV се завръща и българският сериал „Скъпи наследници“. В рамките на 70 епизода събитията в красивото село Бели Вит ще станат още по-динамични, наситени с емоции, екшън, интриги.

Подготвихме и обобщихме за вас, заедно с часовете на излъчване и цените за реклама, в удобен формат в Planner’s Digest. Той е разделен на следните раздели: Риалити, Шоу, ТВ състезания и магазинни предавания, Сериали, Новини, СПОРТ.

Файлът е достъпен на този линк.


Етикети :


Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.