Акценти в есенната програма на NOVA, bTV и БНТ

NOVA – световноизвестни риалити формати, развлекателно шоу и български сериали в ефира от септември.

Форматите

„Игри на волята“  от 3 септември от 20:00 ч. стартира четвърти сезон на риалитито. Битките ще бъдат много по-тежки, а изненадите за зрителите няма да спират. Предстоят трудни изпитания на фона на красивите пейзажи на българското Черноморие. Ще се излъчва всеки понеделник от 20:00 ч., и вторник до петък от 21:00 ч.
„Звездите в нас“на 11 септември в 20:00 ч. стартира най-новото музикално телевизионно предаване с водещи Мария Игнатова и Ненчо Балабанов. В надпреварата ще се впуснат деветдесет участници, които ще имитират своите идоли. Всяка седмица 5 отбора ще представят 5 звездни образа и ще се изправят в битка един срещу друг, но само най-добрите ще продължат към следващия етап. На финала най-успешният имитатор ще си тръгне с награда от 50 000 лв. Излъчване в неделя от 20:00 ч.
„Голямото преследване“от 5 септември от 18:00 ч. Емблематичният водещ Ники Кънчев ще предизвика най-големите умове в България, от понеделник до петък от 18:00 ч.
„С Рачков всичко е възможно“ – от 10 септември, 20:00 ч. Всяка събота от 20:00 ч. водещият ще посреща осем популярни личности, за да ги изправи пред неподозирани предизвикателства. Те ще се впуснат в неизвестното с близо 100 комедийни игри, забавлявайки себе си и зрителите.

Сериалите

„Братя“ – българската криминална драма  ще се завърне на 5 септември от 22:30 ч. с последен пети сезон. Финалът на „Братя“ ще бъде посветен на изкуплението и ще даде отговори на най-важните загадки, останали забулени в мистерия досега. Ще се излъчва от понеделник до четвъртък от 22:30 ч.
„С река на сърцето“от 13 септември в 20:00 ч. Премиерния сериал ще разкрие контрастния свят на заможното семейство Боневи. Три жени крият опасни тайни, а трима мъже не могат да устоят на своята голяма слабост. Новият филмов проект на NOVA е режисиран от Мартин Макариев, а главен сценарист е писателят Георги Тенев. Ще се излъчва от вторник до петък от 20:00 ч.

bTV – тази есен отново с богата развлекателна програма

Форматите

“Гласът на България” – на 4 септември, неделя, точно в 20:00 часа стартира новият сезон на музикалното шоу. Четирима обичани български музиканти ще са треньори в предстоящия сезон – Любо Киров, Галена, DARA и Мастър Иван Лечев. Ще се излъчва всяка неделя от 20:00ч.
„Фермата“от 3 септември в 20:00ч. новият 8-ми сезон „Мостът на времето“ ще събере победители от предишни издания, оставили дълбока следа в сърцата на зрителите и ще покаже нови интересни герои с потенциал за бъдещи фаворити. Излъчване от понеделник до петък от 21:00ч. и събота от 20:00ч.
„Стани богат“ – от 1 септември в 18:00ч.. Водещият Михаил Билалов ще посрещне на стола на богатството нови участници, които да споделят емоцията от играта и да откриват нови светове на познанието. Ще се излъчва от понеделник до петък от 18:00ч.
„Вкусът на България“ – от 24 септември е ново кулинарно предаване с водещ победителя от последния сезон на MasterChef – Мария Жекова. Пътешествието, наречено „Вкусът на България“ ще проследи регионални кулинарни предложения през погледа на народната памет и местна култура и ще ангажира зрителския порив към кулинарни приключения през уикенда. Излъчване в събота от 11:00ч.

Сериалите

„Мен не ме мислете“ се завръща на 8 септември от 20:00ч с нов – втори сезон. Вълнуваща и красива любовна история и премеждията по пътя ѝ очакват почитателите на сериала. В центъра на събитията отново са очарователният адвокат Мартин (Рушен Видинлиев), борбената майка на две деца Яна (Весела Бабинова) и бившият й съпруг Христо (Иван Юруков). Излъчване четвъртък и петък от 20:00ч.

БНТ – новите сезони на знакови предавания се завръщат през септемвриНовите сезони на 100% будни, Култура БГ, Бързо, лесно, вкусно, България в 60 минути, Последният печели, История. БГ, Референдум, Панорама, Денят започва с Георги Любенов, Туризъм.BG, Джинс, Бразди, Събота вечер с БНТ, Моят плейлист, Отблизо, Любимото ми шоу (БНТ на 60) се завръщат от септември в ефира на националната телевизия.

Можем да ви предложим преференциални цени за реклама във всички тези програми!

За повече информация и конкретни рекламни предложения ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.

 




Прикачени файлове Публикувано на
Акценти в есенната програма на NOVA, bTV и БНТ

Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.