Великденска филмова програма на БНТ1 – 22-25 април

Ти, който си на небето / Държава: България / Година: 1989 / Времетраене: 102 мин.
Излъчване: 22.04.2022 г. от 16:15 ч. до 18:00 ч. / Жанр: драмаСофия през 50-те години. Самотен и забравен от всички, в приземния етаж на стара къща, преживява последните си дни старият чешки майстор – основателят на българската лютиерска школа Георг Хених. Тук той среща своя последен ученик – младия цигулар Виктор. Любознателното момче обича да ходи при стария майстор, да слуша спомените му и приказките за Божествения дух. Въпреки страшната мизерия, в която живее, Георг Хених разкрива прекрасния свят на музиката, нежността и добротата пред талантливо чувствително дете. Изоставил съпруга и голямо имение в родината си, чешкият лютиер обикаля мазетата на българската столица, в името на музиката. Прогонен, изнудван и ограбван, той продължава да извайва съвършения инструмент и издъхва, събирайки чужди фасове и стари спомени в приюта за бездомни на „културната“ псевдосоциалистическа България.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип – 387 лв

Иисус – I част / Държава: Чехия, Италия, Германия, САЩ / Година: 1999/ Времетраене: 90 мин.
Излъчване: 22.04.2022 г. от 21:00 ч. до 22:30 ч. / Жанр: драмаСказанието е изградено върху четирите евангелия от Новия завет. Започва с детството на Иисус в бедното семейство на Йосиф и Мария. Когато приема кръщението от Йоан Кръстител, Спасителят се оттегля за 40 дни в пустинята, където е подложен на мъчителни изкушения от Сатаната. Но след като устоява, Иисус се завръща сред хората и започва да проповядва своето учение. Младият Иисус все още не е осъзнал своята мисия. Той е жизнерадостен младеж, който работи като дърводелец заедно с баща си Йосиф. След смъртта на Йосиф, Иисус разбира, че е дошло времето, когато трябва да поеме по пътя, избран от небесния му баща.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип – 1 530 лв

Иисус – II част / Държава: Чехия, Италия, Германия, САЩ / Година: 1999/ Времетраене: 90 мин.
Излъчване: 23.04.2022 г. от 21:00 ч. до 22:30 ч. / Жанр: драмаПродължава сказанието за житейския път на Иисус Христос. Пилат Понтийски, Ливио, Каиафа продължават да се подиграват на Месията. Той избира дванадесет апостоли, които да проповядват Божието слово. На последователите си  Иисус съобщава, че ще бъде предаден, измъчван и убит. Показани са събитията около неговото залавяне, осъждане, както и страданията и униженията му. Разкрити са терзанията и съмненията на апостолите. Майка му и Мария Магдалена са неотлъчно с него. Възкресението за вечен живот и внушението за присъствието на Спасителя винаги и навсякъде по света са представени във финала на филма.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип – 1 325 лв

РУТ/ Държава:  България / Година: 2009/ Времетраене: 85 мин.
Излъчване: 23.04.2022 г. от 15:00 ч ч. до 16:30 ч. / Жанр: драмаНедоверието ражда безизходица. Безизходицата търси изход, а той се крие в доброто. Но доброто се оказва извън закона. Един филм за добрите хора.
Бащата на новородената Рут загива нелепо в инцидент пред родилния дом. Младата майка остава да живее с родителите на починалия си съпруг. Скоро свекървата напуска дома, обхваната от съмнения и ревност. След нея си отива и снахата. Остават дядо и внучка. Той – недодялан и мрачен, тя – чаровна и невинна. Трудна комбинация за отглеждане, възпитание и живот, затова следва опит за настаняване на детето в дом, но неуспешен. Дядото си я прибира обратно, като крадец на собствената си внучка. Заминават за Видин да търсят майката. Тя не ги очаква и заминава с ферибота за Германия. Дядото остава в града, намира работа и квартира и общува с момиченцето по „мъжки“. Но точно тогава пристига социален работник с писмо от Германия, че майката си иска детето…

Брутната цена на 30 сек рекламен клип – 539 лв

Вълкадин говори с Бога / Държава: България / Година: 1995/ Времетраене: 56 мин.
Излъчване: 24.04.2022 г. от 16:00 ч ч. до 17:00 ч. / Жанр: драмаФилм по мотиви от разказа на Йордан Йовков. В психологически план се разглежда съдбата на многочислено семейство. Бащата загубва и тримата си сина. Мъката му е голяма и той обръща очи към Бога. На него задава мълчаливите си въпроси за смисъла на човешкия живот, за греха, престъплението и прошката.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип – 539 лв

Приключенията на Том Сойер / Държава: Германия, Румъния / Година: 2011/ Времетраене: 107 мин.
Излъчване: 23.04.2022 г. от 17:00 ч ч. до 18:45 ч. / Жанр: детски игрален филмПо едноименния роман на Марк Твен.
В ролите: Джоел Кортни, Джейк Ти Остин, Катрин Макнамара, Ноа Мънк и Вал Килмър в ролята на Марк Твен
Том Сойер и приятелят му Хъкълбери Фин постоянно измислят бели и приключения. Но при поредното им среднощно излизане стават свидетели на убийство. Индианеца Джо убива хладнокръвно доктор Робинсън и приписва ужасното деяние на клетия пияница Мъф Потър.
В процеса Том Сойер обаче разказва истината и с Хък решават да избягат, за да не станат жертва на отмъстителния Джо. Пътищата им се преплитат няколко пъти, но накрая Индианеца Джо умира, а двете момчета намират торба със злато и стават богати.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип – 882 лв

Приключенията на Хък Фин / Държава:  Германия / Година: 2012/ Времетраене: 101 мин.
Излъчване: 24.04.2022 г. от 17:00 ч ч. до 18:45 ч. / Жанр: детски игрален филмПо едноименния роман на Марк Твен.
В ролите: Джоел Кортни, Джейк Ти Остин, Катрин Макнамара, Ноа Мънк и Вал Килмър в ролята на Марк Твен
Хък Фин току що е открил съкровище заедно с най-добрия си приятел Том Сойер и се наслаждава на новите си обувки и бели ризи с прясно колосани яки и останалите придобивки, които са неизменна част от живота на всеки богат младеж. Всъщност „се наслаждава” е формулировка, която няма нищо общо с истината. Хък си мечтае да събуе омразните обувки, да захвърли ризата и да тича на воля из горите около реката. Когато пияният му баща се появява, за да му поиска дял от новопридобитото богатство, Хък решава да си плюе на петите. Компания му прави Джим – слуга, който неотдавна е разбрал, че ще бъде продаден от изпадналите в безизходица свои господари на жесток търговец на роби. Двамата се надяват да избягат от бащата на Хък и да се доберат до Северните щати, където Джим ще бъде свободен човек.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип – 882 лв

Търси се съпруг за мама/ Държава:   България / Година: 1985/ Времетраене: 80 мин.
Излъчване: 25.04.2022 г. от 15:00 ч ч. до 16:30 ч. / Жанр: семейна драмаВ ролите: Веселин Прахов, Цветана Манева, Богдан Глишев, Емил Марков, Павел Поппандов, Марио Петров, Огнян Симеонов, Емилия Груева
Осемгодишният Алек живее с майка си. Той чувства, че след развода с баща му в нейния живот се е образувала празнота. Алек решава да ѝ помогне, като ѝ намери подходящ съпруг. Първо избира спортист, след това симпатичен шофьор на автобус, но и двамата се оказват неподходящи. Тогава случайността го среща с чичо Тони, когото харесва от пръв поглед. Детето се чуди какво да направи, за да срещне майка си с този човек. Алек мисли, че след това запознанство ще престанат срещите ѝ с чичо Минчо, който му е несимпатичен. Но всички планове на момчето пропадат.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип – 285 лв

Азбука на любовта / Държава: Франция / Година: 2020 / Времетраене: 85 мин.
Излъчване: 25.04.2022 г. от 18:45 ч ч. до 20:00 ч. / Жанр: комедия30-годишният Венсан се  грижи за деца и животни, изкарвайки по този начин прехраната си. Последният му ангажимент е Барт. 9-годишно момче, току-що пренесло се в ново жилище с претоварената си от работа самотна майка. За да създаде прилична репутация на Барт в новото училище, ексцентричният Венсан се превъплъщава в ролята на негов баща.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип – 1 440 лв

Честита пенсия / Държава:  Франция / Година: 2019 / Времетраене: 93 мин.
Излъчване: 25.04.2022 г. от 21:00 ч ч. до 22:50 ч. / Жанр: комедияМарилу и Филип решават да се пенсионират и да се преместят да живеят в Португалия. Само че не са съобщили на дъщеря си и на сина си. На празника по случай пенсионирането им се оказва, че приятелката на сина им е бременна, а дъщеря им разчита на тях за гледането на децата. Бляновете им за Португалия започват да избледняват с трудностите по продажбата на къщата и вестта, че майката на Филип е много болна. Освен това дъщеря им се разделя с мъжа си и започва любовна връзка с друг мъж, който се приютява при тях, докато дъщеря им не заварва брат си и гаджето си да взимат вана заедно.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип – 1 035 лв

Можем да ви предложим преференциални цени за реклама във всички тези филми!

За повече информация и специални рекламни предложения ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.




Прикачени файлове Публикувано на
Великденска филмова програма на БНТ1 - 22-25 април

Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.