Европейското първенство по футбол от 11 юни до 11 юли 2021 ще се излъчва Пряко по Българската Национална Телевизия и Нова Броудкастинг Груп

Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия разпределиха телевизионното излъчване на футболните мачове от UEFA EURO 2020™. Те ще бъдат програмирани в телевизионните канали NOVA, DIEMA, БНТ 1 и БНТ 3 и в каналите от премиум пакета DIEMA XTRA в HD качество и онлайн стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA, както и онлайн на bntnews.bg и мобилното приложение BNT News.

След като бе отложено с 12 месеца, заради световната пандемия, UEFA EURO 2020™ ще стартира на 11 юни от 22:00 ч. с мача на откриването между Турция и Италия, който ще бъде излъчен съвместно в каналите на Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия. Двете медии ще излъчат заедно още двубоя от груповата фаза между Унгария и Франция на 19 юни от 16:00 ч. и финала на първенството на 11 юли от 22:00 ч. Всяка една от двете телевизии ще излъчи пряко по 27 мача.

Тази година дебют в домакинството на Европейското първенство по футбол ще направят 7 града и 6 държави. Футболните двубои ще се проведат в Лондон, Мюнхен, Рим, Баку, Санкт Петербург, Букурещ, Амстердам, Севиля, Будапеща, Глазгоу и Копенхаген. За първи път мачове от финалния турнир ще има на територията на Азербайджан, Русия, Румъния, Унгария, Шотландия и Дания.

Програма на мачовете и разпределението им в каналите на Нова Броудкастинг Груп и БНТ вижте ТУК.

24 отбора в 6 групи и общо 51 срещи – това ни очаква в 22-та игрови дни през 4-те седмици на този юбилеен турнир, а за всяка от тях ние можем да ви изготвим индивидуална рекламна оферта!

АКТУАЛНИ ЦЕНИ И ПАКЕТНИ РЕКЛАМНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ вижте на сайта ни ТУК.

За допълнителна информация ни пишете на tv@directmedia.agency или ни позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.




Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.