Здравейте, Приятели и Партньори!

В условията на епидемиологична обстановка, последвала извънредното положение в България, и в съответствие с правителствените разпоредби, ви уведомяваме, че офисът ни на ул. Николай Хайтов 2, вх.Д продължава да РАБОТИ и изпълнява в пълна степен поетите ангажименти и поръчки.

Разбира се, ситуацията наложи бърза реорганизация на работата ни в офиса и в режим „home office”, но в крайна сметка всички колеги са на ваше разположение и отговарят на своите телефони и мейли. Ще ви изпращаме незабавно всякаква информация и рекламни възможности, от които вие или вашите клиенти можете да се възползвате в новите условия, в които по-гъвкавите и адаптивни бизнеси ще видят и НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ !

Междувременно ви призоваваме да загърбим собственото си недоволство и дискомфорт и без да се поддаваме на паниката и подсъзнателния фатализъм, да спазваме препоръчаните социални ограничения, да се грижим за себе си и най-вече за близките си хора.

Колкото сме по-социално и масово отговорни и организирани в действията си, толкова ПЪТИ по-бързо ще се справим с разпространението на заразата !

Повече Вяра, Воля, Кураж и …. Адаптивност !

С уважение,
Екипът на Директ Медия ЕООД




Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.