Възможности за външна реклама по международен път София – Кулата

Можете да изберете рекламни позиции по всички изградени участъци на АМ „Струма” – мегабордове с размери 8х3м., 8х4м., 8х6м., които са подходящи за бързи отсечки, защото са с по-добра видимост. Разположени са по направление от София до Банско и от София до ГКПП Кулата.
Към настоящия момент има изградени около 15 бр. двустранни съоръжения тип мегаборд по тези участъци. За участъците, в които все още движението е двулентово, предлагаме, освен мегаборди, така и стандартния пиза 4х3 м. формат.

* Предлагаме и съоръжения на вход/изходите на градовете Благоевград, Сандански, Разлог и Банско, както и на самият ГКПП Кулата.

* Предлагаме в момента и една рядка рекламна възможност – калкан на сграда в участъка от АМ „Струма”, м/у гр. Дупница и гр. Благоевград, преди отбивката за Рилски Манастир с размер 300 кв.м., осветен. В този участък все още няма изградени други рекламни съоръжения и това е възможност, да бъдете единствени и гаранция за 100% видимост.

Към средата на месец aприл, по-голямата част от тези рекламните съоръжения (почти 60%), вече са заети за летния сезон.
За свободни локации, оптимално планиране и разположение на вашата реклама, можете да ни потърсите на outdoor@directmedia.bg или тел: 02/ 807 68 00 – отдел Външна реклама.

 




Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.