От 12 юни кината на CINE GRAND първи отвориха салоните си и отново приемат зрители

Заглавията, с които „рестартират“ кино-сезона са „Блъдшот“ с Вин Дизел, последния филм на Гай Ричи „Джентълмените“, трилъра с Елизабет Мос „Невидимия“, българската комедия „Ятаган“, „Соник: Филмът“ – вдъхновен от популярна видео игра, както и анимациите „Напред“, „Овца или вълк 2“ и „Червената обувчица и седемте джуджета“.

До края на годината се очакват с интерес следните премиери:

„Тенет“ на създателя на „Генезис“ и „Интерстелар“ Кристофър Нолън, игралната версия на анимацията „Мулан“, завръщането на Гал Гадот в „Жената чудо „1984“, хорър продължението „Нито звук 2“ с Емили Блънт, новата екранизация по романа на Агата Кристи „Смърт край Нил“, „Черната вдовица“ със Скарлет Йохансон, новия Бонд епос „Смъртта може да почака“, завръщането на Том Круз в „Топ Гън: Маверик“, новата екранизация на „Дюн“ и мюзикъла на Стивън Спилбърг „Уестсайдска история“.

CINE GRAND има два мултиплекса, в два търговски центъра – CINE GRAND Park Center с 6 зали е в сърцето на града – между хотел Хилтън и хотел Хемус и CINE GRAND Ring Mall с 10 зали е в Ринг Мол на южната дъга на Околовръстния път.

Многофункционалните зали на CINE GRAND предлагат различни възможности за реклама и за провеждането на корпоративни събития, премиери и частни прожекции. Всички зали са оборудвани със специални кресла с механизъм за разтягане до хоризонтално положение,  гарантиращи обширно лично пространство и комфорт.

Според прогнозите на международните експерти, киното ще е сред бизнесите в сферата на културата, които ще се възстановят най-бързо след настоящата криза. Очакванията са то да просперира така, както и след Голямата депресия от началото на 20 век. Затворени през последните месеци по домовете, хората са зажаднели за културни мероприятия и развлечения. И докато събития като концерти и фестивали засега са отложени поне до есента, киното ще е една от малкото алтернативи.

За повече информация и конкретни запитвания ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.




Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.