Реалити формати в пролетната програма на водещите телевизии

И тази пролет зрителите ще могат да се насладят на новите сезони на любимите си реалити формати в телевизионния ефир.

На 24 февруари от 20:00 ч. по bTV започва новият сезон на „Гласът на България“. Музикалното шоу ще се излъчва всяка неделя от 20:00 ч. и ще изненада зрителите с обновен регламент и нов треньор – Михаела Филева.

Осем обичани артисти отново ще влязат в неподозирани роли в първото издание на новия седми сезон на „Като две капки вода“ на 25 февруари в 20:00 ч. Шоуто ще бъде на екран всеки понеделник от 20:00 ч. в ефира на NOVA.

Също на 25 февруари, но в 21:00 ч. MasterChef България се завръща с петото си издание в ефира на bTV. Тази година журито ще бъде в състав Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и за първи път – Chef Силвена Роу. Предаването ще се излъчва всеки делничен ден от 21:00 ч.

Вторият сезон на кулинарното състезание за професионални готвачи „Hell’s Kitchen“ започва на 26 февруари и ще се излъчва по NOVA всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 ч. Мотото на новия сезон е „Заедно като един“ – Chef Ангелов ще търси в участниците отборен дух, но и силна индивидуалност.

Всяка сряда вечер, от 21:00 ч. в ефира на bTV ще се излъчва сезон 3 на реалити формата „Смени жената“. Част от семейното предизвикателство в новия сезон става шестчленното семейство на волейболната звезда Владимир Николов. Първият епизод е на 27 февруари.

„Бригада Нов дом“ се завръща в ефира на bTV на 28 февруари с четвърти сезон. Всеки четвъртък от 21:00 ч. Мария Силвестър и майсторите на Влади Караджов ще влизат в неприветливите жилища на самотни майки, за да ги превърнат в истински домове за техните деца.

За конкретни предложения и допълнителна информация ни пишете на tv@directmedia.bg или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.

 




Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.