Сериалите по БНТ1 през месец април

Ранчото „Хартленд“ – втори и трети сезон / Държава: Канада / Година: 2007
Излъчване:
от понеделник до петък от 14:45 до 15:45 ч.

Ранчото „Хартленд“  е канадски семеен комедийно-драматичен телевизионен сериал, който дебютира през 2007 г.
Сериалът е базиран на поредицата книги „Heartland“ от Лорън Брук и проследява живота на едно семейство през любов и загуба, приятелство и предателство, както и  няколко любовни истории.
Тийнейджърката Ейми Флеминг (Амбър Маршал) и нейната майка Марион (Лиза Ланглуа) споделят способността да тренират и помагат на ранени или малтретирани коне , като ги слушат. След като Марион трагично губи живота си в първия епизод, 16-годишната Ейми се мести при дядо си Джак Бартлет ( Шон Джонстън ) в ранчото в Хартленд. По-голямата сестра на Ейми, Лу Флеминг (Мишел Морган), се завръща от Ню Йорк. Заедно сестрите работят за възраждането на фалиралото семейно ранчо. Завръща се и баща им, който в миналото ги е изоставил поради проблеми с алкохол и наркотици. Част от семейството става и Тай Бордън (Грам Уордъл), който е нает да работи в ранчото от Марион преди смъртта ѝ, а в последствие има любовни взаимоотношения с Ейми.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип е 258 лв

Отдел „Фалшива самоличност“ – четвърти и пети сезон / Държава: Франция / Година: 2011
Излъчване: от понеделник до петък от 22:00 до 23:00 ч.

Отдел „Фалшива самоличност““ е шпионски политически трилър с най-големи приходи за френската бокс-офис класация. Снимките са в Париж, Алжир, Сирия и Иран. Сериалът е „вдъхновен“ от съвременни събития и действителни истории на бивши шпиони от Централната дирекция за външна сигурност на Франция. „Бюрото“ създава легендите“, т.е. обучава, тренира и произвежда „агенти под прикритие“ за дълги мисии на чужди територии с френски интереси като Северна Африка и Средния Изток. Пребивавайки години под фалшива самоличност, тези агенти живеят с „друго аз“ и връщането им е трудно – не само географски, но и личностно.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип е 675 лв

Братството / Държава: Мексико / Година: 2017
Излъчване:  понеделник, петък от 23:30 до 00:30 ч.

Хулио Касински е авторитетен психиатър в столицата. Има любима съпруга и дъщеричка. Той обезумява от мъка и отчаяние, когато двете са убити по жесток и насилствен начин. Става алкохолик и безработен, но трябва да продължи да живее. Сменя самоличността си, започва да работи като посредствен съдебно-медицински психиатър във федералната полиция. По ирония на съдбата започва да лекува пациент, който е част от групировка на полицаи, наречена „Братството“. От години те въздават собствено правосъдие където и когато поискат. Хулио разбира, че именно  „Братството“ стои зад убийството на жена му и детето му. След това откритие той се превръща в безскрупулен отмъстител. Издирва и преследва виновниците, докарва ги до смърт чрез психологически и умствени игри.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип е 301 лв

Можем да ви предложим преференциални цени за реклама във всички тези сериали !

За повече информация и специални рекламни предложения ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.




Прикачени файлове Публикувано на
Сериалите по БНТ1 през месец април

Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.