Сериалите по БНТ1 през Юни

Седмични сериали

Ранчото „Хартленд“ – четвърти  и пети сезон / Канада / Година: 2009/2010
Излъчване: от понеделник до петък от 14:45 до 15:45 ч.
Режисьор: Дийн Бенет
В ролите: Азмбър Маршал, Мишел Морган, Шон Джонстън, Греъм Уордъл, Крис Потър и др.
Ранчото „Хартленд“  е канадски семеен комедийно-драматичен телевизионен сериал, който дебютира през 2007 г. Сериалът е базиран на поредицата книги „Heartland“ от Лорън Брук и проследява живота на едно семейство през любов и загуба, приятелство и предателство, както и  няколко любовни истории.
Брутната цена на 30 сек рекламен клип е 258 лв

Марсилия /Франция/ – сезон 2, година: 2018
Излъчване: от понеделник до петък от 1 до 06 юни от 22:00 до 23:00 ч.
Оригинална продукция на Нетфликс
Режисьор: Флориан Сири
В ролите: Жерар Депардийо, Беноа Мажимел, Жералдин Паяс, Надя Фарес, Стефан Кайар и др.
Робер Таро получава инсулт и е откаран в болница. Въпреки изборната победа на Таро са му нужни съюзници, за да бъде избран за кмет на Марсилия. Лука Барес го посещава в болницата и е готов да отложи събранието на Общинския съвет. Всички търсят съюзници. Крайната десница също точи зъби. Девет гласа не достигат на Барес да стане кмет. Десните дават сигнал, че са готови на компромиси. Таро е решен да не даде Марсилия на Барес. За да спре мъжа си да участва в политиката, Рашел издава пред медиите, че Таро е баща на Барес. Пред Общинския съвет Таро и Барес се сблъскват. Таро смята, че Барес не е достоен за кмет. Но Барес е избран с гласовете на десните.
Брутната цена на 30 сек рекламен клип е 675 лв

Президентът / Чили / Година: 2020
Излъчване: от понеделник до петък (0708 юни,10,13– 17юни)  от 22:00 до 23:00
ч.
Режисьор: Карлос Боладо, Умберто Инохоса
В ролите: Паулина Гайтан, Карла Суза, Андрес Пара, Луис Неко, Жан-Пиер Нохер и др.
В сериала става дума за председателя на малък футболен клуб в Чили, който става главен герой на най-големия корупционен скандал в историята на ФИФА през 2015г. Футболът е страст, а всеки гол поражда милиони. Докато хората се наслаждават на спорта, един паралелен свят не спира да върти пари. Серхио Хадуе е избран за президент на чилийската футболна федерация, а в Южна Америка това е равносилно на президент на републиката. Филмът съдържа действителни факти, имена и цифри, които са стряскащи. Разкрити връзките, мотивите и механизмите, чрез които са управлявали, за да се стигне до съдебни дела и наказания.
Брутната цена на 30 сек рекламен клип е 675 лв

Отвъд Атлантика / Норвегия, Германия, САЩ, Дания, Великобритания / Година: 2021г.
Излъчване: от понеделник до  петък – от 20 до 29 юни – от 22:00 до 23:00 ч.
Режисьор: Александър Ейк
В ролите: Кайл Маклоклан, София Хелин, Тобайъс Сантелман, Сьорен Пилмарк, Анеке фон дер Липе и др.
Историята на норвежкото кралско семейство. Действието започва през 1940г., когато нацистите нарушават неутралитета на Норвегия. Кронпринцът Олаф и принцеса Марта преживяват най-голямото изпитание в живота си. Тя е героинята, която е принудена да напусне родината, но с цената на всичко се бори за страната си и за брака си по време на трагичните събития от Втората световна война.
Брутната цена на 30 сек рекламен клип е 675 лв

Домът на Бонд / Австралия / Година: 2017г.
Излъчване: от понеделник до петък – от 30 до 31 юни – от 22:00 до 23:00 ч.

Режисьор: Марк Джофи
В ролите: Бен Мингей, Адриен Пикъринг, Ан Луби, Гитон Грантли, Рейчъл Тейлър, Бил Йънг и др.
„Домът на Бонд“ пресъздава издигането на известния австралийски магнат Алън Бонд – от предградията на Фримантъл до национална спортна легенда и най-богатия човек в Австралия. Събития в тази драматизация следват живота му в годините от 1960 до 2000. Спечелил Купата на Америка в „Състезанието с яхти“, Бонд сбъднал мечтите си с много слава и пари, създавайки своя империя. Естествено се сдобил и с опасен враг, решен да го съсипе. Любовта с красивата Диана му създала още проблеми. Въпреки разнородните слухове и противоречивата слава, Алън Бонд убеждава една нация да повярва в себе си и хората да разберат, че всичко е възможно и има много начини да се постигне.
Брутната цена на 30 сек рекламен клип е 675 лв

Късен сериал

Ханибалсезон 1 /САЩ / Година: 2013г.
Излъчване: от понеделник до петък – от 01 до 06 юни – от 23:30 до 00:30 ч.
Режисьори: Дейвид Слейд, Майкъл Римър, Гилермо Наваро, Винченцо Натали и др.
В ролите: Хю Денси, Мадс Микелсен, Каролин Давернас, Хетиен Парк, Лорънс Фишбърн и др.
По мотиви от романа „Червения дракон“ на Томас Харис
Най-опитният психолог и най-непредвидимият профайлър сглобяват портрета на неуловим сериен убиец. Сериалът „Ханибал“ следва романите на Томас Харис – „Червеният дракон“ и „Ханибал“, но… без „Мълчанието на агнетата“.
Уил Греъм работи за ФБР като профайлър на серийни убийци. Отличава се с оригинално мислене и способност да симпатизира на психопатите, така че да се приближи максимално до тях и да разбере причините, които ги карат да извършват ужасни неща. Джак Крауфорд е специален агент от отдел „Поведенчески анализ“, който постоянно го наблюдава. Общите им усилия дават резултат, докато не се появява сложен за разгадаване убиец. Уил Греъм търси помощ от д-р Ханибал Лектър – най-интелигентният психиатър в страната. Уил и Ханибал създават уникална връзка и няма случай, който да не могат да разрешат. Двамата сякаш са част от живота на самия извършител или поне единият …
Брутната цена на 30 сек рекламен клип е 301 лв

Ханибалсезон 2 / САЩ / Година: 2013г.
Излъчване: от понеделник до петък – 07- 08, 13-17, 20-24 юни – от 23:30 до 00:30 ч.
Режисьори: Дейвид Слейд, Майкъл Римър, Гилермо Наваро, Винченцо Натали и др.
В ролите: Хю Денси, Мадс Микелсен, Каролин Давернас, Хетиен Парк, Лорънс Фишбърн и др.
Пет ужасяващи убийства с 40 разпръснати улики сочат, че Уил Греъм е убиец. Профайлърът е обявен за измамник и психопат. Джак Крауфорд не вярва нито на едното, нито на другото. Ханибал Лектър „вярва в Бог“ на „друго ниво“ и принася жертви. Вместо да се измъчва, затвореният в клиниката за психичноболни престъпници Греъм се мобилизира да разбере какво се е случило и дали наистина е бил той. Сигурен е, че не е извършил убийствата, но няма как да го докаже, докато не си върне паметта и не изключи въображението, което някой друг му диктува.
Брутната цена на 30 сек рекламен клип е 301 лв

Ханибалсезон 3 / САЩ / Година: 2015г.
Излъчване: от понеделник до петък – 27- 30 юни – от 23:30 до 00:30 ч.
Режисьори: Дейвид Слейд, Майкъл Римър, Гилермо Наваро, Винченцо Натали и др.
В ролите: Хю Денси, Мадс Микелсен, Каролин Давернас, Лорънс Фишбърн, Джилиан Андерсън и др.
След кървавата баня в дома на Ханибал, Лектър е прероден с нова самоличност във Флоренция. Той ще бъде доктор Фел, негова съпруга ще е Беделия дю Морие. И двамата са оставили трупове зад гърба си. Имат и още предвидени – за бъдещето. Двойката „учени“ от новото семейство Фел ще изпитва другите и себе си – с красота и илюзии във вярата, спомените и чувствата. Началото изглежда обещаващо. През това време Уил Греъм е в кома. Събужда се след 8 месеца и се опитва да си върне паметта за случилото се преди това. Профайлърът заминава за Италия да търси Лектър – интуитивно. Там партньор в разследването ще бъде местният полицейски инспектор Риналдо Паци, напълно уверен в своите намерения – да залови Чудовището от Флоренция или някой, който действа като него. За разлика от инспектора, Греъм не е така убеден в целите си и тази несигурност издава намеса в съзнанието му.
Брутната цена на 30 сек рекламен клип е 301 лв

Можем да ви предложим преференциални цени за реклама във всички тези сериали!

За повече информация и специални рекламни предложения ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.




Прикачени файлове Публикувано на
Сериалите по БНТ1 през Юни 2022

Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.