ЗДРАВЕЙТЕ !
Предлагаме ви поредния си инфорекламен бюлетин.
Ние постоянно следим, събираме и актуализираме на сайта си
: www.piero97.com всички нови и интересни рекламни предложения и оферти от основните български  медии с широко разпространение и покритие – ТВ канали, Интернет сайтове, Радио групи, Прес-издания и медии за Външна и Вътрешна реклама. Тази информация винаги можете да прегледате на карусела на началната страница на сайта ни или директно в раздела „Медийни новини“.
При запитване, ще ви изпращаме незабавно всякаква нова информация и рекламни възможности, от които вие или вашите клиенти можете да се възползвате в новите условия, в които по-гъвкавите и адаптивни бизнеси търсят и виждат НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ!
Офисът на Директ Медиа на ул. Николай Хайтов 2, вх.Д в кв. Изток работи всеки работен ден от 09 – 18:00 в “offline” режим и 24/7 в “online” режим и изпълнява в пълна степен поетите ангажименти и поръчки.

От 2007 година, сайтът piero97.com публикува ежегодно своята „медийна карта“ с обобщени данни и анализи на медийния пазар и основните медии в страната за предходната година. Картата е плод на няколко месечната работа на екипа ни по анализиране и обобщаване на данните доставяни от агенциите, занимаващи се с проучвания и изследвания в областта на медиите и рекламата, данни и информация от самите медии, както и собствени проучвания на база дългогодишният ни опит по управление и обслужване на хиляди рекламни кампании в телевизионни медии, външна реклама, радио, преса, онлайн медии и платформи.

 

Българска медийна карта

За 13-та поредна година събрахме на едно място възможно най-пълната информация за аудиторията на медиите, бюджетите на рекламодателите и тенденциите на рекламния пазар в България през 2019г.
Българска медийна карта© е наша запазена марка. Картата е достъпна в електронен формат (.pdf) на сайта ни, безплатно !
Можете да свалите картата с обобщените данни за 2019-та, от този
линк.

 

Актуалните специални рекламни възможностивсички летни предложения валидни и през следващите седмици
 

Най-гледаните телевизионни предавания, филми и програмипо жанр, ден и час на излъчване през следващите седмици

РАДИО валидни летни оферти
 

 

 

 

 

Всички радио предложения – на този линк

ТЕЛЕВИЗИЯ актуални предложения
 

Есенната програма на NOVA стартира от 6 септември !

Световно известни риалити формати, премиера на българската криминална драма „Братя“, втори сезон на „All Inclusive“ и юбилеен десети сезон на „Откраднат живот“

 

Футболните шампионати до края на 2020 г. и началото на 2021 г.
УЕФА Шампионска лига 2020/2021, УЕФА Лига Европа 2020/2021, Френско първенство Лига 1 и други в предварителния спортен календар 2020-2021

 

 

БНТ1 с нова програмна схема от 8 септември !
В програмата се включват нови формати за международни новини и най-важното от регионите в България. Орлин Горанов и Митко Павлов ще водят две от новите предавания по БНТ1.

Всички ТВ предложения – на този линк

ИНТЕРНЕТ валидни летни оферти
 

В сила до 30.09 в сайтовете на НЕТИНФО:
– Rich Media с до 30% бонуси
– 50% за CSR пакет с 30 000 клика
– 50% за PR пакет с 1 000 000 Reach

 

 

Всички Интернет предложения – на този линк

ВЪНШНА РЕКЛАМА летни оферти
 

Всички предложения за Външна реклама – на този линк

 

Facebook

Website

 

За повече информация, медийни консултации и всякакви рекламни въпроси, можете да се свържете с нас:
Директ Медия ЕООД
ул. Николай Хайтов 2, вх. Д, ж.к. Изток,
София 1113.
тел: 02 807 68 00
bulletin@piero97.com

Уважаеми Партньори,

Благодарим ви за интереса и доверието към информацията и анализите, които подбираме и изпращаме към вас ежемесечно. Ние ще продължим да ви информираме безплатно за най-актуалното в света на рекламата и медиите, като естествено ще се съобразяваме с изискванията за прилагане на Общият регламент за защита на личните данни ЕС/2016/679 – General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679.

В тази връзка искаме да ви уверим, че събираме и обработваме единствено предоставеният доброволно от вас email адрес. Не събираме и не обработваме никакви други лични данни на нашите абонати. Предоставеният от вас при абонамента email използваме само за да ви изпращаме поредния бюлетин и не предоставяме под никаква форма на трети страни. 

 


Седмичен Бюлетин

Веднъж седмично - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама

Абонирайте се за седмичният ни бюлетинРаботя в агенция или медияРаботя в друга компания

Полетата със * са задължителни.

За въпроси към нас

Моля, попълнете формата и ще Ви отговорим.

captcha

Scroll Up