Офисът на Директ Медиа на ул. Николай Хайтов 2, вх.Д РАБОТИ и изпълнява в пълна степен поетите ангажименти и поръчки.
Разбира се, ситуацията наложи бърза реорганизация на работата ни в офиса и в режим „ home office”, но в крайна сметка всички колеги са на ваше разположение и отговарят на своите телефони и мейли. Ще ви изпращаме незабавно всяка нова информация и рекламни възможности, от които вие или вашите клиенти можете да се възползвате в новите условия, в които по-гъвкавите и адаптивни бизнеси търсят и виждат НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ!

Анти-Covid рекламен календар актуалните анти-кризисни предложения през април

Най-интересните телевизионни предавания – по жанр, ден и час на излъчване през април
За всяко едно от тези предложения, Директ Медия изготвя персонализиран медиен план с включени отстъпки и бонуси
от цените посочени в предложенията.

България ще се изправи срещу Унгария в баража за Евро 2021 най-рано в началото на септeмври. Очаквайте по БНТ !

УЕФА официално отложи за септември решителните баражи за класиране на Европейското първенство през 2021г.

Пандемията от коронавирус обърка целия футболен календар. Това наложи спирането на почти всяко първенство, както и отлагането на Евро 2020 – за 2021 година.

Двубоят между България и Унгария засега се очаква да се състои на 03 септември на стадион „Васил Левски“, а съпричастни с футболната емоция ще ви направи БНТ.

Остават в сила обявените вече цени и възможности за реклама.

Цени за единични излъчвания:
– 30
сек. спот – 3500 лв. без ДДС
– 10 сек. спонсорска заставка – 2100 лв. без ДДС
– Комплект спонсорски заставки – 3500 лв. без ДДС

За допълнителна информация и конкретни предложения за реклама ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.

Рекорден ръст в гледаемостта на телевизия

В условията на извънредна ситуация в страната, а и в света и силно ограничените социални контакти, наблюдаваме рязко покачване на телевизионната гледаемост. Сериозно се увеличава гледаемостта на различните телевизионни канали и предавания.

По данни на Нилсен Адмосфер България общата гледаемост на ТВ през последните дни на Март 2020 спрямо Март 2019 за всички зрители е нараснала с над 30%. Повече подробности тук.

А последното им проучване от 26 март 2020 отчита увеличение на средно-дневната телевизионна гледаемост през последните дни в сравнение с преди извънредното положение с над 1 час. Повече подробности тук.

За конкретни предложения за реклама и допълнителна информация ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.

Специални интернет-оферти

По обясними причини в последните седмици интернет-потреблението бележи сериозен ръст.
Медийният канал с най-бърз достъп до актуална информация в условията на извънредното положение полага нужните усилия да е от полза не само за потребителите си, а и за бизнеса.
В зависимост от избраната онлайн-медия, рекламодателите имат възможност да се възползват от 30% до 100% бонус-импресии, както и от много други допълнения към кампаниите си.

Подробности ще намерите тук.

За повече информация и конкретни предложения за реклама ни пишете на internet@directmedia.agency или ни позвънете на тел.: 02 807 6800 – отдел Интернет.

Специални радио-оферти

Радиото информира, разтоварва, успокоява, поддържа настроението чрез музика и контактите със слушателите. И в настоящата извънредна ситуация радиостанциите се грижат не само за слушателите си, но и за бизнеса, предлагайки възможността да се възползвате от тематични рекламни пакети и допълнителни бонус-излъчвания.

Фреш Медиа България (БГ Радио, Радио 1, NRJ, Радио 1 Рок, Вероника, City, Радио Нова, Антена, Nova News, Авторадио) – валидна до 19.04.2020 допълнителни 19% бонусни излъчвания

Oberon Radio Max (FM+, Fresh!, Melody, ZRock, 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА) – валидна до 24.04.2020 допълнителни 20% бонусни излъчвания

BSS Media Group (Веселина, Витоша, MagicFM, TheVoice) – валидна до 30.04.2020 допълнителни 25% бонусни излъчвания

Подробности ще намерите тук.

За конкретни рекламни предложения и повече информация ни пишете на radio@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Преса и Радио.

Външна реклама – магазини Billa и Kaufland

Във време на ограничено придвижване, магазините Billa и Kaufland в цялата страна събират в момента най-много хора на едно място.

Ние Ви предлагаме достъпна възможност да достигнете до всички тях.

Ето как:

1. При ангажиране на 10 позиции тип “Пиза” на Billa ще получите и 10 позиции тип “Пиза” на Kaufland.*

2. При ангажиране на 5 позиции тип “Сити лайт” в София ще получите и 5 позиции тип “Сити лайт” в други градoве.

*Вaжи от 23.03.2020г. на територията на вериги магазини Billa и Kaufland.

Подробности ще намерите тук.

За допълнителна информация и конкретни запитвания за реклама ни пишете на outdoor@directmedia.agency или позвънете на тел. 02 807 6800 – отдел Външна реклама.

NetInfo с 4 Анти-кризисни предложения

– NetInfo: СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ – Допълнителни бонуси в периода 20 Март 2020 г. – 30 Април 2020 г. – линк

– Netinfo: Пакет за кампании за корпоративна социална отговорност (corporate social responsibility – CSR) в периода 20 Март 2020 г. – 30 Април 2020 г. – линк

– Netinfo: Допълнителна отстъпка за рекламните формати Mobile Sticky Ad и Transition в периода 20 Март 2020 г. – 30 Април 2020 г. – линк

– Netinfo: Пакет за платени публикации в периода 20 Март 2020 г. – 30 Април 2020 г. – линк

За повече информация и конкретни предложения за реклама ни пишете на internet@directmedia.agency или ни позвънете на тел.: 02 807 6800 – отдел Интернет.

„Спортното вдъхновение на деня“ с Дарик радио

Новата рубрика „Спортното вдъхновение на деня“ на Дарик радио и dsport.bg излъчва интервюта и послания на известни спортисти, както български, така и чуждестранни, с важни препоръки и съвети как в домашни условия да съхраним духа и силата си.

Думите на световни спортни звезди, които са преодолявали в кариерите си много трудности, болки и травми, ги прави в този труден момент изключително ценни за всички ни.

Как да подкрепите тази кауза със спонсорска кампания вижте тук (pdf).

За конкретни рекламни предложения и повече информация ни пишете на radio@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Преса и Радио.

Spotify – нови формати

Новият аудио формат Audio Radio в Spotify – аудио реклама за българските Spotify слушатели, без съпътстващия банер, генерираща само в България 200 000 слушания дневно.

Аудио форматът няма опции за таргетиране, но има :

  • уникална цена – 5 лв за 1 000 импресии
  • 100% слушаемост – няма скип бутон
  • самостоятелна позиция – извън рекламен блок

Всички цени за реклама в Spotify вижте тук.

За повече информация и конкретни предложения за реклама ни пишете на internet@directmedia.agency или ни позвънете на тел.: 02 807 6800 – отдел Интернет.

Българската Медийната Карта за 2018г. в .pdf формат

За 13-та поредна година събрахме на едно място възможно най-пълната информация за аудиторията на медиите, бюджетите на рекламодателите и тенденциите на рекламния пазар.

Можете да свалите картата, с обобщените данни за 2018-та, като попълните кратката форма на този линк.

Медийната карта за изтеклата 2019г. ще можем да ви предложим около края на м. април 2020, след като медийте и дружествата приключат и публикуват годишните си отчети.

Станете фен на страницата във Facebook и бъдете винаги информиран за новите неща в рекламата и медиите 

Можете да „лайкнете“ страницата ни на този линк 

Пиеро97 е водещ бранд в медийните изследвания и анализи на рекламния и медийния пазар в България от 1998г. до днес. Поддържаме и предлагаме широка гама от медийни и консултантски услуги – анализи на рекламния пазар по медии, рекламодатели, бюджети, публикации, излъчвания, импресии, планиране, закупуване, контрол и мониторинг на рекламни кампании в телевизия, интернет, преса, радио и външна реклама. От 2007 г. агенцията публикува ежегодно „Медийната карта на България“ – обобщени данни и анализи за медийния пазар и основните медии в страната –  достъпна е и в електронен вид на сайта ни – www.piero97.com/медийна карта
Пиеро97 беше първата българска агенция, предлагаща Интернет реклама в България през 2003г.
През 2010г. стартирахме и предлагането на мобилна реклама. 

За повече информация, медийни консултации и всякакви рекламни въпроси, можете да се свържете с нас:Директ Медия ЕООД

ул. Николай Хайтов 2, вх. Д, ж.к. Изток,
София 1113.
тел: 02 807 68 00
bulletin@piero97.com

Седмичен Бюлетин

Веднъж седмично - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама

Абонирайте се за седмичният ни бюлетинРаботя в агенция или медияРаботя в друга компания

Полетата със * са задължителни.

За въпроси към нас

Моля, попълнете формата и ще Ви отговорим.

captcha

Scroll Up