Офисът на Директ Медиа на ул. Николай Хайтов 2, вх.Д РАБОТИ и изпълнява в пълна степен поетите ангажименти и поръчки.
Разбира се, ситуацията наложи бърза реорганизация на работата ни в офиса и в режим „home office“, но в крайна сметка всички колеги са на ваше разположение и отговарят на своите телефони и мейли. Ще ви изпращаме незабавно всяка нова информация и рекламни възможности, от които вие или вашите клиенти можете да се възползвате в новите условия, в които по-гъвкавите и адаптивни бизнеси търсят и виждат НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ!

Анти-Covid рекламен календар актуалните анти-кризисни предложения през май

Най-интересните телевизионни предавания – по жанр, ден и час на излъчване през май

Рекорден ръст в гледаемостта на телевизия

В условията на извънредна ситуация в страната, а и в света и силно ограничените социални контакти, наблюдаваме рязко покачване на телевизионната гледаемост. Сериозно се увеличава гледаемостта на различните телевизионни канали и предавания.

По данни от последното проучване на Нилсен Адмосфер България от 26 март 2020 се отчита увеличение на средно-дневната телевизионна гледаемост през март в сравнение с преди извънредното положение с над 1 час.

Повече подробности тук.

За конкретни предложения за реклама и допълнителна информация ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.

Специални радио-оферти

Радиото информира, разтоварва, успокоява и поддържа настроението. В настоящата извънредна ситуация радиостанциите бележат ръст на слушаемостта с 11% и се грижат не само за слушателите си, но и за бизнеса, предлагайки възможността да се възползвате от тематични рекламни пакети и допълнителни бонус-излъчвания.

Фреш Медиа България (БГ Радио, Радио 1, NRJ, Радио 1 Рок, Вероника, City, Радио Нова, Антена, Nova News, Авторадио)
валидна до 13.05.2020 допълнителни 19% бонусни излъчвания
валидна до 31.05.2020 допълнителни още 11% бонусни излъчвания за български производители

Oberon Radio Max (FM+, Fresh!, Melody, ZRock, 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА) – валидна до 31.05.2020 допълнителни 20% бонусни излъчвания

BSS Media Group (Веселина, Витоша, MagicFM, TheVoice) – валидна до 31.05.2020 допълнителни 25% бонусни излъчвания

Подробности ще намерите тук.

За конкретни рекламни предложения и повече информация ни пишете на radio@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Преса и Радио.

Специални интернет-оферти

По обясними причини в последните седмици интернет-потреблението бележи сериозен ръст.
Медийният канал с най-бърз достъп до актуална информация в условията на извънредното положение полага нужните усилия да е от полза не само за потребителите си, а и за бизнеса.
В зависимост от избраната онлайн-медия, рекламодателите имат възможност да се възползват от 20% до 100% бонус-импресии, както и от много други допълнения към кампаниите си.

Подробности ще намерите тук.

За повече информация и конкретни предложения за реклама ни пишете на internet@directmedia.agency или ни позвънете на тел.: 02 807 6800 – отдел Интернет.

Външна реклама – магазини Billa и Kaufland

Във време на ограничено придвижване, магазините Billa и Kaufland в цялата страна събират в момента най-много хора на едно място.

Ние Ви предлагаме достъпна възможност да достигнете до всички тях.

Ето как:

1. При ангажиране на 10 позиции тип “Пиза” на Billa ще получите и 10 позиции тип “Пиза” на Kaufland.*

2. При ангажиране на 5 позиции тип “Сити лайт” в София ще получите и 5 позиции тип “Сити лайт” в други градoве.

*Вaжи от 23.03.2020г. на територията на вериги магазини Billa и Kaufland.

Подробности ще намерите тук.

За допълнителна информация и конкретни запитвания за реклама ни пишете на outdoor@directmedia.agency или позвънете на тел. 02 807 6800 – отдел Външна реклама.

NetInfo с 4 Анти-кризисни предложения

– NetInfo: СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ – Допълнителни бонуси – удължено до 13 май 2020 г. – линк

– Netinfo: Пакет за кампании за корпоративна социална отговорност (corporate social responsibility – CSR) с удължен срок до 13 май 2020 г. – линк

– Netinfo: Допълнителна отстъпка за рекламните формати Mobile Sticky Ad и Transition с удължен срок до 13 май 2020 г. – линк

– Netinfo: Пакет за платени публикации с удължен срок до 13 май 2020 г. – линк

За повече информация и конкретни предложения за реклама ни пишете на internet@directmedia.agency или ни позвънете на тел.: 02 807 6800 – отдел Интернет.

Spotify – нови формати и удължен срок до 20.06.2020 за пакети и бонуси за кампании до 30.06.2020

Новият аудио формат Audio Radio в Spotify – аудио реклама за българските Spotify слушатели, без съпътстващия банер, генерираща само в България 200 000 слушания дневно.

Аудио форматът няма опции за таргетиране, но има :

  • уникална цена – 5 лв за 1 000 импресии
  • 100% слушаемост – няма скип бутон
  • самостоятелна позиция – извън рекламен блок

Удължава се срока до 20.06.2020, в който можете да се възползвате от пакетите и бонусите за реклама в Spotify, за кампании до 30.06.2020:

  • При заявка на рекламна кампания за всички рекламни формати получавате 20% бонус върху импресиите. Условието е кампанията да бъде реализирана в периода 01.04-30.06.2020 и минимална стойност на заявка от 3000 лева да бъде спазена.
  • При заявки за реклама над 4000 лева брутна стойност, в сила е 30% бонус върху импресиите, като кампанията трябва да бъде реализирана в периода 01.04-30.06.2020

Всички цени за реклама в Spotify вижте тук.

За повече информация и конкретни предложения за реклама ни пишете на internet@directmedia.agency или ни позвънете на тел.: 02 807 6800 – отдел Интернет.

Българската Медийната Карта за 2018г. в .pdf формат

За 13-та поредна година събрахме на едно място възможно най-пълната информация за аудиторията на медиите, бюджетите на рекламодателите и тенденциите на рекламния пазар.

Можете да свалите картата, с обобщените данни за 2018-та, като попълните кратката форма на този линк.

Медийната карта за изтеклата 2019г. ще можем да ви предложим около края на м. май 2020, след като медийте и дружествата приключат и публикуват годишните си отчети.

Станете фен на страницата във Facebook и бъдете винаги информиран за новите неща в рекламата и медиите 

Можете да „лайкнете“ страницата ни на този линк 

 

Пиеро97 е водещ бранд в медийните изследвания и анализи на рекламния и медийния пазар в България от 1998г. до днес. Поддържаме и предлагаме широка гама от медийни и консултантски услуги – анализи на рекламния пазар по медии, рекламодатели, бюджети, публикации, излъчвания, импресии, планиране, закупуване, контрол и мониторинг на рекламни кампании в телевизия, интернет, преса, радио и външна реклама. От 2007 г. агенцията публикува ежегодно „Медийната карта на България“ – обобщени данни и анализи за медийния пазар и основните медии в страната –  достъпна е и в електронен вид на сайта ни – www.piero97.com/медийна карта
Пиеро97 беше първата българска агенция, предлагаща Интернет реклама в България през 2003г.
През 2010г. стартирахме и предлагането на мобилна реклама. 

За повече информация, медийни консултации и всякакви рекламни въпроси, можете да се свържете с нас:Директ Медия ЕООД

ул. Николай Хайтов 2, вх. Д, ж.к. Изток,
София 1113.
тел: 02 807 68 00

 

Седмичен Бюлетин

Веднъж седмично - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама

Абонирайте се за седмичният ни бюлетинРаботя в агенция или медияРаботя в друга компания

Полетата със * са задължителни.

За въпроси към нас

Моля, попълнете формата и ще Ви отговорим.

captcha

Scroll Up